O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil
Олія-тінт для губ з мерехтінням
Привіт Makeupclub 🖤
Тінт відправлений у саму негарну косметичку 😤
Чому? Читай далі 👇
👄 Упаковка і дизайн флакона: глянсове, чорне та мінімалістичне – все як я люблю. Сам флакон повністю з пластику, навіть срібна смужка, що поділяє тубу та кришечку.
😩 Картонна упаковка хоч і в якомусь сенсі доставляє більше естетики, але все ж таки на місці бренду я відмовилася б від зайвого сміття, так як саме в цій упаковці немає необхідності.
👄 Розмір флакона: 8,2*1,2 см.
👄 Аплікатор: має вигнуту широку ворсисту лапку. Їм зручно наносити, коли у володарки великі губи, але з моїми тоненькими пелюстками трохи дискомфортно.
😩 Дрібниця, але все ж таки: мені б більше сподобалося, якби ручка аплікатора була прозорою, а не білою.
👄 Об'єм: 5 мл.
👄 Запах: ожиновий запах тут дізнається кожен, хто хоч раз у житті її пробував. Він солодкий, як варення, але в якому є підсилювачі запаху, дуже насичений аромат. Запах чутний відразу як дістаєш аплікатор, при нанесенні на губи і якийсь час ще на губах. Мені норм, але я розумію тих людей, яких цей хімозний запах відштовхує 😐
👄 Смаку немає.
👄 Відтінок: Black Currant. Напівпрозорий чорний, з різнокольоровими блискітками ✨ Наноситися чорно-темно-рожевим тонуванням, але на губах десь через 1 хв як хамеліончик перетворюється на яскраво-рожевий. Деякі блискітки продовжують грати на сонці або в електричному сві тінні.
😩 Соло - гарно. Але він мені не підходить. Було б ідеально мати чорний, сірий, темно-бордовий або коричневий тінт.
З олівцем для губ та помадою розтікається. Що я хотіла від олії для губ? 😞 Коротше, не мій продукт.
Показую серію моїх невдалих комбо 🤦♀️ І тут мої психи всьо.
👄 Тінт: дається взнаки швидко вже при нанесенні. При нафарбованих губах триматися постійно, при поступовому вбиранні олії в губи та додаткових факторах (їжа/напої/розмови) потихеньку тьмяніє, але все ж таки залишається досить яскравим протягом усього дня.
👄 Формула: олійна.
👄 Текстура: рідка, не липка, розтікається без олівця. Але навіть олівець для губ чи помада розтікатимуться під нею.
👄 Фініш: вологий, глянсовий і рідкісними блискітками. Вирівнює рельєф губ. Чорної чи рожевої смужки на слизовій немає, у куточках теж не збирається, пігмент не забивається у складочки губ.
👄 Почуття на устах: олія не липка, але відчувається на губах олією 🫠 Добре воложує.
😩 Носити її мені дискомфортно, хочеться змити відразу, оскільки зі слизової оболонки вона швидко потрапляє в ротову порожнину. Блиски для губ густіше і приємніше на губах.
Буду рада подивитися на ваші красиві кобмо з цією олією 😺
Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜
Коментарі (0)