Мама дай рибку)
Вже скоро закінчуються наші вітамінки від Zest і ось я вирішила написати про них допис, оскільки моя дитина їх дуже любить.
Вона просить ще і ще, але нажаль їй тільки три рочки і я дозволяю їй з‘їсти одну штучку в день, як зазначено виробником.
Я особисто не пробувала ці вітамінки, але моя дівчинка задоволена смаком, принаймі аромат у них, як у звичайних желейок.
Вітаміни йдуть з трьох років, але ми почали приймати трохи швидше. Не було ніяких негативних реакцій, їй підійшли.
Вітаміни продаються також в аптеках, що викликає довіру.
p.s. Спонсор нашої сумочки-косметички Кузя Ю-а за що ми їй щиро дякуємо 😘
Баночка гарна, якісна, тут кришечка йде з захистом від дітей. Є 30 жувальних пастилок, яких вистачає таким маленьким на місяць.
В складі присутній комплекс з таких вітамінів:
Вітамін с -звичайно ж для кращого імунітету, також він прискорює загоєння ран.
Вітамін B3- регулює метаболізм, нормалізує обмін холестерину. Це найважливіший нутрієнт для виробництва енергії, адже він ефективно сприяє функціонуванню нервової системи.
Вітамін Е- сприяє зміцненню імунітету, покращенню стану шкіри, волосся та нігтів.
Вітамін B6-важливий для підтримки здорової нервової системи, шкіри, м’язів і крові. Вітамін B6 може відігравати роль у поліпшенні функції мозку.
Вітамін A- покращує зір, запобігає хворобам серця та судин, посилює опір організму вірусним, бактеріальним та грибковим інфекціям.
Вітамін D3- Впливає на засвоєння кальцію і фосфору-це основа здорових кісток і м‘язів. Він підсилює функцію імунних клітин, покращує роботу серця. Майже у всіх занижений цей вітамін, а дітям обов‘язково його потрібно приймати.
Вітамін B12-саме прийом цього вітаміну є дуже корисний при анемії, що теж дуже актуально для дітей, він зміцнює імунітет, нормалізує процеси регенерації шкіри ; бере участь у формуванні нервових і мозкових клітин.
Які зміни ми помітили:
- У дочки почало краще рости волосся, в неї воно коротке, тож це зразу кинулось в очі. Нігті теж дуже щвидко ростуть, я вже стомилась підстригати.
- Що мене особливо потішило, то це робота кишківника. В нас проблема із запорами, то я вам скажу, що стало набагато легше, от просто краса.)
- За час прийому вітаміном дитина ні разу не хворіла, хоч вона любить навіть влітку захворіти, але цього разу без натяку.
- Щодо нервові системи, то трішки важко говорити, але я помітила деякі теж приємні зміни. Донька трохи менше істерить і легше йде спати, але криза трьох років і тут не ясно чи вона сама чи щось нам допомагає.)) діти такі діти)
Висновок. Хороші вітаміни, які дійсно на практиці показали нам деякі приємні зміни. Також тішить ціна, як на мене, тут доволі приємна якість за ці кошти.
Коментарі (0)