you_lady3

Paco Rabanne Fame - один з кращих варіантів солодких парфумів

Хоча я не любитель солодких парфумів, але ці -любов з першого вдиху🥰 на стільки легкий запах, не тошнотний, солодкий😍

колишній памʼятає мене саме по цих парфумах😁казав що це запах такої собі юноЇ кокетки)

Флакон Paco Rabanne Fame – це окремий шедевр. Він виконаний у формі сучасної скульптури, що відображає сміливий і авангардний підхід бренду до дизайну. Флакон не тільки приваблює своїм виглядом, але й зручно лежить в руці.

Я брала 30 мл, щоб було зручно носити з собою в сумочці. Коли витягувала перед подругами всі одразу звертали на них увагу через крутяцький дизайн)

Тривалий шлейф: Аромат залишається на шкірі і одязі протягом усього дня, не втрачаючи своєї інтенсивності. Відразу після нанесення, аромат вражає своєю яскравістю і багатогранністю.

Перші ноти вражають свіжістю бергамоту та мандарину, які швидко розкриваються на шкірі, створюючи яскраве та енергійне враження. Середні ноти, що включають жасмин і розу, додають аромату глибини і чуттєвості, роблячи його більш жіночним і витонченим.

Основні ноти ванілі, пачулі та сандалу залишають довготривалий, теплий шлейф, який огортає протягом дня. Ця комбінація надає аромату витонченої елегантності і загадковості, роблячи його ідеальним вибором як для денного, так і для вечірнього використання.

Загалом цей парфум дарує відчуття розкоші та ексклюзивності, підкреслюючи унікальний стиль кожної жінки.

Обовʼязково придбаю його знову🥰

пробничок на мейкапі, за кодом 1306718- знайшла дівчинка в нашому мейкап-клубі🤗