Набір пептидної косметики
Я тільки познайомилася з пептидами
Привіт) В мене з'явився ось такий набір із 4 продуктів для обличчя. А саме цікаве що тут написано косметика з пептидами. Я ще ніколи не тестила такий інгридієнт в косметиці і мені дуже цікаво. Великий плюс - що це корейська косметика, вірю в те, що корейці в цьому розбираються.
Зараз трошки розповім про кожний із флаконів.
1.Сироватка. Велика, повнорозмірна річ. Скляна баночка! Дуже зручна піпетка яка набирає достатню кількість засобу. Наноситься легко і гарно всотується в шкіру. Дуже стильний дизайн. Відчувається якість продукту вже з першого моменту тримання в руках.
2.Крем. Повнорозмірна баночка. Баночка скляна! Це круто, одразу таке пакування додає у вартості якості крему. Всередині є ще захисна плівка, де крем точно буде стерильний. Крем майже не має запаху. Наноситься легко і тонким шаром.
3.Тонер. Не повнорозмірний формат. Досить не великий флакон. Якщо попередні продукти були повнорозмірні, то цей явно ні. Флакон стильний але простий, без дозаторів. Як на мене це не зручний формат флакону, адже ви виливаєте тонер собі на руки і не можете точно регулювати кількість.
4.Емульсія. Вона в досить маленькому форматі. Не зню на скільки її вистачить. Як і тонер вона не в повнорозмірному форматі. Пахне майже нейтрально. Очищує поки добре, але ще треба тестити. Як на мене не зручний флакон. Це просто баночка пластикова з кришкою. Відкручуєте кришку і наносите засіб. Немає ніяких ні дозаторів, нічого щоб захищао продукт від зовнішньої поверхні. Також не дуже економічно - бо буде залишатися багато продукту на стінках.
Ось такий огляд на цей набір. Трохи пізніше напишу допис, через місяць після користування, щоб точно зрозуміти дію цієї косметики.
Коментарі (0)