Фісташка

Пілінг для волосся став моєю паличкою-виручалочкою у боротьбі з лупою

Пілінг для волосся став моєю паличкою-виручалочкою у боротьбі з лупою

Вхідні дані:

• Волосся жирне
  • Не фарбоване
  • Маю сивину
  • Маю себорейний дерматит у легкій формі. Через це періодично можуть з'являтися корочки на шкірі голови і лупа

Так вийшло, що я лежала якийсь час у лікарні і не мала можливості робити нормальний догляд за волоссям. Тому голову я мила раз на 3-4 дні, і звичайно ж, після такого підходу загострилася моя хвороба. З лікарні я вже вийшла з повною головою кірочок.

Подруга порадила мені цей пілінг. До речі, її враження можете прочитати тут:

https://club.makeup.com.ua/post/22334/

Засіб продається в баночці об'ємом 75 мл. Дозатор має форму конуса, що повинно спростити нанесення засобу по проборах. До речі, цей носик досить непоганий, і мені було зручно ним користуватися.

В інструкції було написано, що працювати треба в рукавичках, але ручки у мене виклі до різної хімії, тому я їх не використовувала. Але майте на увазі, що якщо на руках є якісь ранки, то краще вдягти рукавички, бо буде пекти. Все ж таки в складі пілінгу є кислоти.

Я не алергік, але завжди перестраховуюсь. Будь-яку косметику я спочатку тестую. Я нанесла за вухо невелику кількість засобу, на зап'ясток і на лоб по лінії росту волосся. Буквально маленьку крапельку. Походила так 10 хвилин і змила. Побачила, що подразнення немає, і тільки після цього вже робила на всю шкіру голови.

1. Нанесла пілінг на суху голову.
  2. Спочатку роздилала по проборах вздовж голови і нанесла пілінг. Потім зробила пробори поперек і теж нанесла засіб.
  3. Розподілила пальцями засіб по всій шкірі голови масажними рухами.
  4. Залишила на 10 хвилин. За цей час не було якого неприємного відчуття, печіння чи ще чогось такого. Якщо відчуєте, що вам пече, то краще, мабуть, змити засіб.
  5. За 10 хвилин помила голову, як зазвичай: шампунем 2 рази, масажувала щіткою і подальший стандартний догляд.

Так як у мене був поганий стан шкіри, то перше нанесення не дало супер великого результату. Так, кірочок стало менше, але вони залишились. Тому через тиждень я повторила процедуру, і там вже результат був набагато кращий (можете побачити його на фото).

Я використала десь третину баночки за раз. Я не відміряла, просто наносила, поки не покрила всю шкіру голови.

Пілінг добре справляється зі своєю задачею. Він допоміг мені в критичній ситуації повернути нормальний стан шкіри. Зараз я повторюю його раз на місяць і задоволена результатом.