Пілінг для волосся став моєю паличкою-виручалочкою у боротьбі з лупою
Моя паличка-виручалочка, коли загострюється період лупи, - легкий у використанні та дієвий пілінг для волосся.
Вхідні дані:
- Волосся жирне
- Не фарбоване
- Маю сивину
- Маю себорейний дерматит у легкій формі. Через це періодично можуть з'являтися корочки на шкірі голови і лупа
Так вийшло, що я лежала якийсь час у лікарні і не мала можливості робити нормальний догляд за волоссям. Тому голову я мила раз на 3-4 дні, і звичайно ж, після такого підходу загострилася моя хвороба. З лікарні я вже вийшла з повною головою кірочок.
Подруга порадила мені цей пілінг. До речі, її враження можете прочитати тут:
Зовнішній вигляд і пакування
Засіб продається в баночці об'ємом 75 мл. Дозатор має форму конуса, що повинно спростити нанесення засобу по проборах. До речі, цей носик досить непоганий, і мені було зручно ним користуватися.
Використання
В інструкції було написано, що працювати треба в рукавичках, але ручки у мене виклі до різної хімії, тому я їх не використовувала. Але майте на увазі, що якщо на руках є якісь ранки, то краще вдягти рукавички, бо буде пекти. Все ж таки в складі пілінгу є кислоти.
Я не алергік, але завжди перестраховуюсь. Будь-яку косметику я спочатку тестую. Я нанесла за вухо невелику кількість засобу, на зап'ясток і на лоб по лінії росту волосся. Буквально маленьку крапельку. Походила так 10 хвилин і змила. Побачила, що подразнення немає, і тільки після цього вже робила на всю шкіру голови.
- Нанесла пілінг на суху голову.
- Спочатку роздилала по проборах вздовж голови і нанесла пілінг. Потім зробила пробори поперек і теж нанесла засіб.
- Розподілила пальцями засіб по всій шкірі голови масажними рухами.
- Залишила на 10 хвилин. За цей час не було якого неприємного відчуття, печіння чи ще чогось такого. Якщо відчуєте, що вам пече, то краще, мабуть, змити засіб.
- За 10 хвилин помила голову, як зазвичай: шампунем 2 рази, масажувала щіткою і подальший стандартний догляд.
Так як у мене був поганий стан шкіри, то перше нанесення не дало супер великого результату. Так, кірочок стало менше, але вони залишились. Тому через тиждень я повторила процедуру, і там вже результат був набагато кращий (можете побачити його на фото).
Я використала десь третину баночки за раз. Я не відміряла, просто наносила, поки не покрила всю шкіру голови.
Висновки
Пілінг добре справляється зі своєю задачею. Він допоміг мені в критичній ситуації повернути нормальний стан шкіри. Зараз я повторюю його раз на місяць і задоволена результатом.
Коментарі (0)