Mandarinka

Пілінг для шкіри голови Nioxin: мій досвід при жирній шкірі з випадінням волосся 👩

Пілінг для шкіри голови Nioxin: мій досвід при жирній шкірі з випадінням волосся 👩

Всім привіт! Пілінг для шкіри голови Nioxin SCALP RENEW Dermabrasion Treatment мені порекомендувала трихолог, до якого я зверталась з запитом про вирішення проблеми випадіння волосся і надмірної жирності шкіри голови.

Пілінг для шкіри голови Nioxin: мій досвід при жирній шкірі з випадінням волосся 👩
Пілінг для шкіри голови Nioxin: мій досвід при жирній шкірі з випадінням волосся 👩

Сам флакончик не дуже великий, як для такої ціни (75 мл). Дозатора немає, але верхівка виконана у вигляді "носика", таким чином можна одразу з флакона розподіляти засіб по волоссю.

Пілінг досить густий, при нанесенні він не розливається, а просто лягає на голову, як зубна паста на щітку. Мені здається він навіть занадто густий, якби консистенція була менш густий, розподіляти пілінг було б легше. Колір кремово-прозорий, запах як у фарби для волосся, але не такий токсичний.

  • Розчешіть грязне волосся, нанесіть обережно на пробори пілінг
  • Далі розподіляємо масажними рухами по шкірі голови, далі я зав'язувала волосся в пучок і ходила так 10 хвилин.
  • На шкірі я не помічала ані подразнень, ані пощипувань
  • Змиваємо звичайним шампунем (я це роблю зазвичай 2 рази), далі можна наносити маску для волосся, бальзам або кондиціонер. Все залежить від вашої системи догляду за волоссям.

Трихолог порекомендувала використовувати пілінг 1 раз на місяць, а під час стимуляції волосся різними тоніками - 1 раз на 2 тижні. Справа в тому, що тоніки і сироватки потрібно наносити на чисту шкіру голови. Однак різними засобами ми забиваємо луковиці.

Особливо актуальні пілінги для володарок жирного типу шкіри голови, як у мене, які "мають щастя" мити голову щодня або через день. Після очищення пілінгом, волосся виглядає більш живими, додається невеликий додатковий об'єм в коренях.

Пілінг надає хороше і якісне очищення. Голова після нього, незалежно від сили шампуня, миється "до скрипу". Після того, як я використовувала пілінг, помила і висушила голову за всіма правилами, я приступала до нанесення стимулюючого лосьону для активації і росту волосся. Огляд всіх лосьйонів зробила тут: https://club.makeup.com.ua/post/21239/

Якщо на початку експерименту довжина була 58 см, то через місяць використання лосьону у мене вже було 61 сантиметр. Звісно, важливо розуміти, що це колективна робота всіх засобів

✅ Пілінг сприяє обережному очищенню, оскільки скраби очищають шкіру більш грубо і подряпують її. Під час випадання волосся використання скраба може лише завдати шкоди.

✅ Якісне очищення шкіри голови "до скрипу".

✅ Незважаючи на дуже високу ціну, витрати пілінгу мінімальні. Флакончику на 75 мл мені вистачило більше, ніж на півроку.

✅ Не викликав алергічної реакції.

✅ Немає неприємного запаху або дискомфорту під час використання.

❌ Дозатор не дуже зручний, особливо для такої густоти засобу. Його постійно доводилося струсувати під час використання.

❌ Висока ціна, тому ось бюджетний аналог пілінгу Nioxin: https://club.makeup.com.ua/post/20439/

Моя оцінка 5/5 і звісно рекомендую!