Mandarinka

Бюджетний пілінг для шкіри голови Farmona → для чого потрібен пілінг і як його використовувати❓

Бюджетний пілінг для шкіри голови Farmona → для чого потрібен пілінг і як його використовувати❓

Ефективний і доступний засіб для догляду за жирним волоссям, який помагає очистити та освіжити шкіру голови, але не до "скрипу". Забезпечуючи комфортне використання і роблячи волосся більш живими, цей бюджетний пілінг стає ідеальним вибором для тих, хто шукає якісний догляд за волоссям без зайвих витрат.

Бюджетний пілінг для шкіри голови Farmona → для чого потрібен пілінг і як його використовувати❓
Бюджетний пілінг для шкіри голови Farmona → для чого потрібен пілінг і як його використовувати❓

Начитавшись блогерів та трихологів я дізналась, що догляд за шкірою голови потребує не лише шампунь, а ще й скраб чи пілінг. Після доволі дорого, знайшла бюджетний аналог - Пілінг для шкіри голови Farmona Radical Peeling, що стимулює ріст волосся.

Пілінг має середню густоту, практично прозорий, видавлюється дуже тонкою струменем і легко розподіляється. Запах дуже слабо відчутний.

Використання: Розділяю волосся на пасми і тонкими лініями наносила засіб, потім роблю легкий масаж шкіри голови - таким чином повністю рівномірно розподіляю засіб. Потім збираю волосся в хвіст і роблю свої справи протягом 20 хвилин.

Зазавичай для очищення шкіри голови ми використовуємо шампуні, але пілінг діє глибше. Для глибокого очищення можна використовувати пілінг або скраб, але якщо у вас вже є проблеми з волоссям (наприклад, випадіння волосся), то скраб може лише завдати шкоди, оскільки він подряпує і пошкоджує шкіру голови. Пілінг діє завдяки кислотам, тому він більш обережний і при цьому впорається не гірше скраба.

Крім того, пілінг допомагає очистити шкіру після неякісних засобів. Якщо раптом якийсь засіб викликає свербіж чи перхоть, я видаляю його з догляду і відразу використовую пілінг, так було з моїм попереднім шампунем.

Якщо ви користуєтеся засобами для стимулювання росту волосся, які потрібно втирати в шкіру голови, то пілінг просто майстер-хев. Він чудово готує шкіру, видаляє забруднення, можливі жирні затвори (які часто бувають у волосся жирного типу) і таким чином готує шкіру до подальшого догляду.

  1. Наношу пілінг на 20 хвилин.
  2. Користуюся шампунем для жирних волосся.
  3. Використовую маску або бальзам для волосся.
  4. Використовую спрей-залишаючийся без змивання для полегшення розчісування волосся.
  5. Ввечері використовую тонік або лосьон для стимуляції росту волосся.

✅ Пілінг дуже обережно очищає шкіру голови: коли з'являлося свербіж або лущення, він справлявся з проблемою і допомагав її усунути.

✅ Не викликав алергічної реакції.

✅ Зручний в повсякденному використанні, дуже економно витрачається.

✅ Низька ціна засобу в порівнянні з аналогами.

❌ Не очищає до "скрипу".

❌ Виробник обіцяє ріст волосся, але насправді, якщо не стимулювати ріст волосся спеціальним тоніком, то сам пілінг просто сприяє нормальному росту волосся в їх власному темпі.