Vikulyk

Справжнє задоволення, для очищення інтимної зони

Вона така ніжна і делікатна, дарує приємні відчуття свіжості і чистоти надовго. Цю пінку я обожнюю використовувати навіть після гоління, адже вона гарно заспокоює шкіру.

Також мені подобається саме ця текстура, тим, що вона гарно охоплює інтимну зону, без лишнього тертя.

Склад у пінки практично натуральний, 98% -це дуже високий показник.

Доречі чи знали ви, що склад пінки завжди виграє від гелів?) Я вам зараз поясню чому:

Завдяки піноутворювачу, який механічно робить пінку-в її складі в значно меншій кількості використовуються ПАР, стабілізатори, загущувачі, зате залишається більше місця для хороших складників, завдяки чому очищення не агресивне. В мене взагалі створюється відчуття більшого комфорту після очищення, наче я отримала догляд в делікатній зоні.

Серед доглядових компонентів тут: гліцерин, бетаїн, лактат натрію, молочна кислота і різноманітні екстракти.

Також тут доволі гарний PH (4,7), він вказаний на упаковці, що доволі зручно. В нашій воді його рівень може сягати:7,8,9, що не дуже добре для ніжної ділянки шкіри, тому так і необхідні спеціальні засоби для очищення геніталій.

Тай думаю, якщо скористатись пінкою-ви одназначно відчуєте різницю і зрозумієте, що воно вам треба. Доречі такий PH ще круто підійде для вмивання проблемної чи зневодненої шкіри обличчя, ловіть лайфхак)

Дозатор зручний, працює добре, мені подобаються саме такі вакуумні піноутворювачі на яких є рифлення, щоб пальчик не ковзав.

Пінка доволі пишна, вона легко утворюється, навіть коли я забуваю збовтати-все одно отримую гарну біленьку хмаринку.

Аромат легкий, ненав'язливий🌸

Я дуже рада, що змогла спробувати пінку, бо це дуже приємно. Такий продукт від бренду IN.TUMNO виявився дуже якісним і комфортним у використанні, якщо ви ще не користувались, то дуже і дуже раджу, тепер це мій маст-хев.