Справжнє зад оволення, для очищення інтимної зони
Пінку для інтимної гігієни я спробувала вперше від бренду IN.TUMNO і це найкраще, чим можна очистити делікатну зону. Мені сподобалось користуватись нею більше, ніж гелем.
Вона така ніжна і делікатна, дарує приємні відчуття свіжості і чистоти надовго. Цю пінку я обожнюю використовувати навіть після гоління, адже вона гарно заспокоює шкіру.
Також мені подобається саме ця текстура, тим, що вона гарно охоплює інтимну зону, без лишнього тертя.
Склад у пінки практично натуральний, 98% -це дуже високий показник.
Доречі чи знали ви, що склад пінки завжди виграє від гелів?) Я вам зараз поясню чому:
Завдяки піноутворювачу, який механічно робить пінку-в її складі в значно меншій кількості використовуються ПАР, стабілізатори, загущувачі, зате залишається більше місця для хороших складників, завдяки чому очищення не агресивне. В мене взагалі створюється відчуття більшого комфорту після очищення, наче я отримала догляд в делікатній зоні.
С еред доглядових компонентів тут: гліцерин, бетаїн, лактат натрію, молочна кислота і різноманітні екстракти.
Також тут доволі гарний PH (4,7), він вказаний на упаковці, що доволі зручно. В нашій воді його рівень може сягати:7,8,9, що не дуже добре для ніжної ділянки шкіри, тому так і необхідні спеціальні засоби для очищення геніталій.
Тай думаю, якщо скористатись пінкою-ви одназначно відчуєте різницю і зрозумієте, що воно вам треба. Доречі такий PH ще круто підійде для вмивання проблемної чи зневодненої шкіри обличчя, ловіть лайфхак)
Дозатор зручний, працює добре, мені подобаються саме такі вакуумні піноутворювачі на яких є рифлення, щоб пальчик не ковзав.
Пінка доволі пишна, вона легко утворюється, навіть коли я забуваю збовтати-все одно отримую гарну біленьку хмаринку.
Аромат легкий, ненав'язливий🌸
Я дуже рада, що змогла спробувати пінку, бо це дуже приємно. Такий продукт від бренду IN.TUMNO виявився дуже якісним і комфортним у використанні, якщо ви ще не користувались, то дуже і дуже раджу, тепер це мій маст-хев.
Коментарі (0)