Yuriivna

Кондиціонер для волосся|Esthetic House CP-1

Цей кондиціонер вже тестую не перший раз,але про нього згодом забула,напевно тому що постійно хочеться тестувати щось нове,але я хочу познайомити Вас з ним ближче та особисто.У мене також був шампунь від цього бренду та кондиціонер в парі,загалом ця парочка ідеально доповнюють одне одного.В результаті від шампуню отримуємо-гарне очищення,а від кондиціонеру вже дещо більшу кількість позитивних результатів.

Знайомство я починала тоді з пробників,потім обрала тубу.Тому для знайомство дуже зручно спочатку обрати міні-формат.
Консистенція у кондиціонеру густа,кремова,однорідна та має приємний аромат,так тут є парфумерна віддушка,проте у складі є також безліч олій,які також можуть давати приємний аромат.

Аромат після висихання волосся залишається,особливо коли волосся спочатку було заплетене,інколи я заплітаю у косу волосся,якщо воно вже майже сухе,проте певна вологість ще є та отримую злегка хвилясте волосся.Саме після розплетення коси і відчувається приємний аромат після кондиціонеру.

Саме цей бренд має класифікацію-професійна,кондиціонер має багатий склад,в чому його переваги?
Виділяю основні складові
ОЛІЯ ШИ(КАРИТЕ)-ефективна у догляді за волоссям,яке є сухим та ламким
ОЛІЯ АРГАНИ-відновлення структури
МИГДАЛЬНА ОЛІЯ-має пом'якшувальну та поживну дію для волосся
ОЛІЯ КОКОСОВА-є ефективною для ослабленого волосся,пом'якшує його та живить
ЕКСТРАКТ КОРЕНЯ СОЛОДКИ-зменьшує свербіж шкіри
ОЛІЯ ЖОЖОБА-сприятливо діє на волосся,замінює багато інших олій у косметичних засобах,широко застосовується у косметиці догляду за волоссям та шкірою
АМІНОКИСЛОТИ КЕРАТИНУ-є потужним зволожувачем для волосся,підсилює кондиціонуючий ефект,додає блиску волоссю
ГІДРОЛІЗАТ ШОВКУ-діє на візуал,покращує зовнішній вигляд волосся,утримує вологу у волоссі.
ГІДРОЛІЗАТ РИСОВИХ ОТРУБІВ-забезпечує глибоке зволоження волосся
ГІДРОЛІЗАТ ПРОТЕЇНІВ СОЇ-ідеально підходить для довгого,пересушеного,під впливом фарбувань волосся
ГІДРОЛІЗАТ КУКРУДЗИ -живить та надає блиску,м'якості волоссю
АРГІНІН-амінокислота,яка є обов'язковим компонентом колагену шкіри та кератину волосся
АСПАРГІНОВА КИСЛОТА-відновлює сухе та пошкоджене волосся
ПАНТЕНОЛ-має зволожуючу та заспокійливу дію

Склад дуже багатий,мабуть такого широкого спектру складових у кондиціонерах для волосся я ще не зустрічала.
Багато зволожувальних складових,олій та амінокислот,які дають гарний результат на волоссі у комплексі

У складі є силікони,які діють на візуал волосся,проте я спокійно до них відношусь.

Результат є,я його добре спостерігаю,такі пробники зручно брати з собою,тому я їх і купую,я за результат та зручність.Моє волосся взагалі неслухняне,часто воно зовсім не вкладається і мені складно його приборкати,тим паче після сонячного випромінювання волосся має сухість,навіть при тому,що я наношу захисні спреї на пасма

До нанесення моє волосся пухнасте,неслухняне,сухе,плутається
У процесі нанесення,на фото волосся висихає,висихало довше,аніж зазвичай,я не використовувала фен та висихало воно без нього.Після миття голови,я наносила кондиціонер на всю довжину волосся,утеплила волосся за допомогою шапочки та чекала близько 5 хвилин.
Після кондиціонеру,волосся отримало зволоження,живлення,легко розчісується та не плутається,немає пухнастості,немає обтяження.
Цей кондиціонер саме про багатий та різноманітний склад та звичайно про ефективність,зволоження,живлення та приборкання неслухняного волосся.