Yuriivna

Кондиціонер для волосся|Esthetic House CP-1

Цей кондиціонер вже тестую не перший раз,але про нього згодом забула,напевно тому що постійно хочеться тестувати щось нове,але я хочу познайомити Вас з ним ближче та особисто.У мене також був шампунь від цього бренду та кондиціонер в парі,загалом ця парочка ідеально доповнюють одне одного.В результаті від шампуню отримуємо-гарне очищення,а від кондиціонеру вже дещо більшу кількість позитивних результатів.

Знайомство я починала тоді з пробників,потім обрала тубу.Тому для знайомство дуже зручно спочатку обрати міні-формат.
Консистенція у кондиціонеру густа,кремова,однорідна та має приємний аромат,так тут є парфумерна віддушка,проте у складі є також безліч олій,які також можуть давати приємний аромат.

Аромат після висихання волосся залишається,особливо коли волосся спочатку було заплетене,інколи я заплітаю у косу волосся,якщо воно вже майже сухе,проте певна вологість ще є та отримую злегка хвилясте волосся.Саме після розплетення коси і відчувається приємний аромат після кондиціонеру.

Саме цей бренд має класифікацію-професійна,кондиціонер має багатий склад,в чому його переваги?
Виділяю основні складові
ОЛІЯ ШИ(КАРИТЕ)-ефективна у догляді за волоссям,яке є сухим та ламким
ОЛІЯ АРГАНИ-відновлення структури
МИГДАЛЬНА ОЛІЯ-має пом'якшувальну та поживну дію для волосся
ОЛІЯ КОКОСОВА-є ефективною для ослабленого волосся,пом'якшує його та живить
ЕКСТРАКТ КОРЕНЯ СОЛОДКИ-зменьшує свербіж шкіри
ОЛІЯ ЖОЖОБА-сприятливо діє на волосся,замінює багато інших олій у косметичних засобах,широко застосовується у косметиці догляду за волоссям та шкірою
АМІНОКИСЛОТИ КЕРАТИНУ-є потужним зволожувачем для волосся,підсилює кондиціонуючий ефект,додає блиску волоссю
ГІДРОЛІЗАТ ШОВКУ-діє на візуал,покращує зовнішній вигляд волосся,утримує вологу у волоссі.
ГІДРОЛІЗАТ РИСОВИХ ОТРУБІВ-забезпечує глибоке зволоження волосся
ГІДРОЛІЗАТ ПРОТЕЇНІВ СОЇ-ідеально підходить для довгого,пересушеного,під впливом фарбувань волосся
ГІДРОЛІЗАТ КУКРУДЗИ -живить та надає блиску,м'якості волоссю
АРГІНІН-амінокислота,яка є обов'язковим компонентом колагену шкіри та кератину волосся
АСПАРГІНОВА КИСЛОТА-відновлює сухе та пошкоджене волосся
ПАНТЕНОЛ-має зволожуючу та заспокійливу дію

Склад дуже багатий,мабуть такого широкого спектру складових у кондиціонерах для волосся я ще не зустрічала.
Багато зволожувальних складових,олій та амінокислот,які дають гарний результат на волоссі у комплексі

У складі є силікони,які діють на візуал волосся,проте я спокійно до них відношусь.

Результат є,я його добре спостерігаю,такі пробники зручно брати з собою,тому я їх і купую,я за результат та зручність.Моє волосся взагалі неслухняне,часто воно зовсім не вкладається і мені складно його приборкати,тим паче після сонячного випромінювання волосся має сухість,навіть при тому,що я наношу захисні спреї на пасма

До нанесення моє волосся пухнасте,неслухняне,сухе,плутається
У процесі нанесення,на фото волосся висихає,висихало довше,аніж зазвичай,я не використовувала фен та висихало воно без нього.Після миття голови,я наносила кондиціонер на всю довжину волосся,утеплила волосся за допомогою шапочки та чекала близько 5 хвилин.
Після кондиціонеру,волосся отримало зволоження,живлення,легко розчісується та не плутається,немає пухнастості,немає обтяження.
Цей кондиціонер саме про багатий та різноманітний склад та звичайно про ефективність,зволоження,живлення та приборкання неслухняного волосся.

30 липня, 2024
Yuriivna
30 липня, 2024