Балансувальна сироватка для комбінованої та жирної шкіри Joko Blend Skin Detox Balancing Serum
Я дуже люблю сироватки, це один з найулюбленіших етапів у догляді. Ці баночки/піпеточки - обожнюю!🤗
Даною сироваткою я користувалась в комплексі всієї лінійки Skin Detox, і все разом працює дуже класно!
Якщо говорити за сироватку, вона мені сподобалась. За консистенцією досить густа але за відчуттями легка і приємна. Не обтяжує і не залишає липкого фінішу. Без проблем розподіляється, вбирається за декілька хвилин. Вона так добре зволожує і насичує шкіру, що зранку після її нанесення просто закриваю зверху сонцезахисним кремом (доречі, також від Joko Blend) і мені максимально комфортно з таким доглядом протягом дн я.
Тобто на літній період сироватка може замінювати крем. Ввечері ж після сироватки я наношу матувальний крем з цієї лінійки Skin Detox.
Виявила одну індивідуальність нанесення - якщо сироватки буде забагато (як я люблю намазати, бо для себе нічого не жалко😅) то вона скочується, якщо обличчя потерти трохи пальцями. Тому я визначила потрібну мені кількість засобу, щоб такого не відбувалось.
Враження від використання
Я бачу ефект скборегуляції, ПРОТЕ моя комбінована шкіра не перестала виділяти себум і не стала раптом ідеально матовою АЛЕ Т-зона не виглядає масним млинцем. Пори в нормальному стані і вцілому шкіра виглядає добре з природнім сяянням.
Також помітила, що почервоніння швидше проходять і тон вирівнюється. Щодо освітлення пігментації - мої веснянки від літнього сонця на місці про те вираженішими вони не стають☺️
Нових запалень чи висипів не викликає (періодично вони поодинокі з’являються за циклом але це норма для мене).
Аромат приємний, свіжий, притаманний усій лінійці. Мені пахне зеленим чаєм та лимон грасом.
Пакування
Засіб упакований у симпатичній коробці з надійною фіксацією. Флакон і піпетка скляні. Піпеткою зручно користуватись, вона добре видає продукт.
Коментарі (0)