𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Суха олія для кутикули "Голографічна"

Суха олія для кутикули "Голографічна"

Суха олійка від Shelly - тепер моя нова помічниця в догляді за руками. Вона має певні переваги у порівнянні з іншими і купу приємних моментів.
Це незвична олія, бо відрізняється особливою текстурою, яка не є жирною, як у подібних, завдяки чому суттєво полегшує маніпуляцію в догляді з кутикулою.

Суха олія для кутикули "Голографічна"

Засіб має великий об'єм, який складає 30 мл. Це дуже багато, тому вистачить надовго.
Формат для мене зручний.
Флакон на вигляд дуже красивий, зроблений зі скла, яке має матове покриття. Він упакований в плівку.

Піпетка якісна, гарно набирає рідину.

Скрізь прозорі стінки можна побачити, що олійка має безліч мерехтливих часточок, які чарівно сяють і викликають справжнє захоплення.
Не менш приємне враження справляє і аромат. Він неймовірний! Пахне спілими вишнями, або навіть вишневим варенням, смачно, соковито і натурально, затримуючись певний час на руках, чим особливо радує своєю присутністю.

Олія називається "сухою" не просто так. Вона доволі рідка, прозора, але набагато щільніше, ніж вода, та при цьому формула її легка, не дуже масна. І це одразу відчувається по її текстурі, коли використовуєш.
При нанесенні є незначна маслянистість, але процес вбирання олійки проходить настільки швидко (як для такого засобу), що повністю поглинаючись, вона не залишає жирності. З нею не треба довго чекати і боятися щось забруднити.

Сяючі часточки, доречі, на шкірі не залишаються, вони ніби розчиняються.
Олія забезпечує прекрасний догляд: зволожує, живить і пом'якшує кутикулу, приводячи її до ладу. Також вона надає нігтям більш доглянутий вигляд і разом з цим є візуальне згладження недосконалостей за рахунок делікатного сяяння.

Голографічна олійка дуже мені сподобалася, витрачається економно, приємно пахне, швидко поглинається і дає чудовий ефект, тому від мене щира рекомендація.