Hanna Domashenko

Nouba | Reflecta Treatment Lip Gloss

Я фанатка блисків і обожнюю саме цю текстуру на губах через те, що з ними неможливо з гарних вуст зробити курагу, як це іноді буває з помадами.

Reflecta Treatment Lip Gloss має достатньо яскраву палітру і має ще більший перелік доглядових властивостей у складі. Екстракт гарденії, кокосу, натуральні олії чорниці - все це буде доглядати за вашими губками, поки ви будете насолоджуватися чудовим кольором та глянсовими вустами у відображенні.

Блиск запакований у лаконічну, чорну, матову коробочку. Футляр блиску виготовлений з важкого пластику. Дизайн ту оригінальний та стильний. А ще дуже подобається дозатор, який буде акуратно прибирати надлишки з аплікатора та й сам аплікатор тут дуже вдалий - ним реально зручно наносити продукт на губи.

Блиск по текстурі схожий мені на суфле. Він не розтікається, має стриманий, тонкий аромат солодких смаколиків. У мене колір номер 11. Це такий лососево-персиковий відтінок. Мушу зізнатися, що колір зовсім нетиповий для мене, але мені вже давно варто трохи переключитися з рожевих та барбі відтінків на щось свіже та незвичне для мене! На губах колір напівпрозорий. Його можна міксувати поверх на різні олівці, щоб отримати ще більшу палітру кольорів.

Єдиний момент, не треба наносити продукту надто багато, тому що є вірогідність, що блиск зіб'ється в білувату полоску на губах.

Цей блиск потрапив до улюблених з першого нанесення! Вдале знайомство з чудовим італійцем 🥰