Vikulyk

Розкішна свічка з ароматом кокоса і ванілі

На старті відчувається кокосове молоко і саме стручки ванілі, але ця свічка міняє аромат, чим частіше її запалюю, то все більше аромат стає гурманським , солодким і теплим. Відчуття, наче кокос в ній з кожним запалюванням все більше дозріває, а ваніль стає маслянистою і огортається амбровою вуаллю.

Аромат дуже приємний, він створює домашній затишок і зігріває.

Свічка дуже естетична, вона знаходиться в такій гарній коробочці, що передає її ароматне наповнення, однозначно вважаю її доволі гарним подарунком.

Стакан свічки виконаний у білому кольорі з чорними надписами, що підійде під будь-який інтер'єр оселі.

Свічка доволі важка і добротна, відчувається якість, а око тішить гарне оформлення.

Для мене важливо, щоб свічка була якісна, тому обираю для себе хороші бренди, адже ми цим дихаємо, тому важливо, щоб складники, з яких зроблена свічка-були максимально безпечними.

Як ви помітили-свічка горить жовтим, що теж додає затишної атмосфери. В мене з'являється відчуття спокою, коли дивлюсь на цю свічечку.

Висновок. Гарна ароматна свічка у стильному виконанні, яка зігріє вас своїм духм'яним ароматом і присутністю чи то на столі чи у ванній. А бренд Essencias de Portugal став для мене справнім ароматним відкриттям 🌸