krutoguuz

ПОРОЖНІ ПЛЯШЕЧКИ ЛИПНЯ та ЧИМ ЗАМІНИЛА - ЧАСТИНА 1

ПОРОЖНІ ПЛЯШЕЧКИ ЛИПНЯ та ЧИМ ЗАМІНИЛА - ЧАСТИНА 1

Цього місяця назбиралося чимало всього, тому буде дві частини, щоб допис не був занадто довгим і нуднним.

ПОРОЖНІ ПЛЯШЕЧКИ ЛИПНЯ та ЧИМ ЗАМІНИЛА - ЧАСТИНА 1

ЗАКІНЧИЛОСЯ:

  • Heimish All Clean Green Foam pH 5.5 - це моя вже 2 баночка, класне базове очищення. Яке ще є дуже економним, бо маленький розхід. Ще обов'язково до нього повернуся.
  • PanOxyl Acne Foaming Wash Benzoyl Peroxide 10% - це мій перший такий активний очисник, якщо не брати кислотні під увагу. Трішки з ним попсувала рішників, але знайомство було вдалим і можливо скоро придбаю великий об'єм. Воно не прям активно піниться, але в використанні було комфортним.

ЧИМ ЗАМІНИЛА?

  • Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel на заміну прийшлов гель з нової лінійки бренду Joko Blend з ніацинамідом. Вже кілька тижнів ним користуюся і він круто піниться, не очищує до скрипу і має приємний аромат. Задоволена!

ЗАКІНЧИЛОСЯ:

  • Міцелярна вода для всіх типів шкіри Eco.prof.cosmetics by Dr.Vashchenko Micellar Water - вже писала про неї тут https://club.makeup.com.ua/post/43462/ . Тому зараз буде коротко, хороша м'яка не подразнює очі та шкіру. Рекомендую.

ЧИМ ЗАМІНИЛА?

  • Joko Blend Skin Detox Micellar Cleansing Water - аромат тут такий самий, як і в геля з цієї лінійки, приємний легкий. Формула працює м'яко, очі не подразнює. Згодом напишу про неї детальніше.
  • Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Oil - це просто ВАУ! Я чула, що її хвалять, але не очікувала, що вона аж на стільки крутецька. В мене було вже купа різних гідрофілок, але ця особлива. В неї рідкіша консистенція, вона приємніше відчувається на шкірі і в неї аромат трав'яний, а я його обожнюю. Вже 2 тижні, як користуюся неї і ще досі під приємним шоком і повній закоханості до засобу, такого не було вже дуже давно. З чого вони її роблять?)

ЗАКІНЧИЛОСЯ:

  • Papa Recipe Blemish Cream - мені трішки соромно зізнатися, що в мене певний час взагалі не було крему, а я постійно користувалася пробниками. Але нарешті останній закінчився і він був дуже достойний. Не з багатьми продуктами від бренду я знайома, але всі вони були дуже навіть непогані. Цей крем мав одночасно легку і досить живильну текстуру, круто відновлював шкіру.

ЧИМ ЗАМІНИЛА?

  • Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream - цей крем я дуже давно хотіла, але його певний період було важко зволовити. Тут була розпаковка https://club.makeup.com.ua/post/43467/ . Він має щось середнє між гелевою та кремовою текстурою, легенький і взагалі круто тримає шкіру в тонусі на терапії. Моя жирна шкіра почувається з ним буде комфортно.

ЗАКІНЧИЛОСЯ:

  • Dr.Spiller Color Artist Cover Stick - я його так і не закінчила до кінця. Вже раніше писала про своє незадоволення ним https://club.makeup.com.ua/looks/36099/ . Погано лягає, зламався, скочується ну взагалі не вартує тих коштів, як на мене(

ЧИМ ЗАМІНИЛА?

  • Unleashia - Bye Bye My Blemish Concealer - побачила новий бренд на просторах України і захотіла познайомитися. Тут зовсім не звичний пензлик, але зручний. В мене в 02 відтінку. Добре тушується і пензликом і спонжем і навіть руками. Нарешті мої синці більше ніхто не побачить.

ЗАКІНЧИЛОСЯ:

  • Missha Airy Fit Tea Tree Sheet Mask - вже казала вам про неї мільйон разів і буду ще! Ну вона хороша на свій бюджет) Детальніше почитати можна тут https://club.makeup.com.ua/post/35688/ .
  • Hollyskin Artichoke. Skin Perfecting Mask - бюджетна, охолоджуюча, освіжаюча і кава не потрібна) Крутий варінат для ранкового пробудження, дуже сподобалася! Детальніше тут https://club.makeup.com.ua/post/45367/ .
  • Isntree Mugwort Powder Wash - дуже полюбилася вона мені, м'яка, дієва і досить економна. Пробника спокійно вистачає на 2-3 рази.
  • Round Lab 1025 Dokdo Water Gel Mask - мені її подарувала подружка і вона 100/10, як і всі маски бренду. Дуже обожнюю їх, вони завжди такі живильні і заспокоюють і зволожують шкіру прекрасно.
  • Mermade Geez Im Doing My Best Prozymex HBT & Hygroplex HHG Clarifying & Brightening Mask - це був перший засіб по догляд за обличчям, який я спробувала від MERMADE. Почитати про неї можна тут https://club.makeup.com.ua/post/39407/ . М'яке відлущення, це те що оцінить кожна шкіра, вона неймовірно пахне кокосом. І найголовніше той термін, який бренд рекомендує тримати засіб відкритим, його реально використати, бо боялася що не встигну.

Що хотіли б спробувати ? А що можливо розчарувало або полюбилося?