Бюджетний тонер від Біокон
Тонер який заспокоює мою шкіру
Всім привіт. Розповім сьогодні про бюджетну знахідку для обличчя, про тонер від бренду Біокон.
Мені 38 років, шкіра суха але літом може бути комбінованою, чутлива, якщо якийсь компонент у складі продукту не підійшов для моєї шкіри то це відображається на моєму обличчі дуже швидко.
На цей тонер я звернула увагу в офлайн магазині, мене привернуло пакування і ціна. Переглянувши відгуки тут на сайті - я зробила покупку, подумавши що якщо не підійде то не так страшно, адже ціна дуже демократична.
Насправді тонер непоганий, в мене навіть після вмивання звичайною водою починає червоніти обличчя, цей тонер прекрасно шкіру заспокоює і робіть колір обличчя рівномірним світлим. В мене навіть виникло бажання спробувати і крем з цієї ж лінійки засобів. В кого суха шкіра - я думаю що буде мало зволоження тільки від нього, я закриваю зверху зволожуючим кремом, в такому тандемі він працює ще краще.
Продукт має приємний свіжий аромат, консистенція як гелева водичка, прозора. Не спровокував ніяких висипань на обличчі за час користуваня, через дві хвилини після нанесення вже не відчувається.
Літом мене він цілком влаштовує під крем, на прохолодніший сезон думаю мені не буде вистачати його дії. Дівчата з комбінованою і жирною шкірою думаю оцінять.
До зустрічі.
Коментарі (0)