Ta_nyaaaaaaa

Вишуканий, елегантний, розкішний, чистий, загадковий аромат

Вишуканий, елегантний, розкішний, чистий, загадковий аромат
Вишуканий, елегантний, розкішний, чистий, загадковий аромат
Вишуканий, елегантний, розкішний, чистий, загадковий аромат
Вишуканий, елегантний, розкішний, �чистий, загадковий аромат

З цим ароматом я потрапила у чарівну казкову атмосферу, яку хочу максимально передати у цьому дописі. Це парфум, з яким я почуваюся СОБОЮ, який підкреслює мою натуру, дарує неймовірний відчуття. Щоразу як «вдягаю» цей аромат отримую море компліментів і насолоди від його звучання.

Для мене він сокровенний, винятковий, надзвичайний і лише зараз я наважилася поділитися ним із вами 🫶🏻

Якщо ви пам’ятаєте, з брендом Bibliotheque я знайома давно, була серія дописів ще восени-взимку минулого року.

Memoirs of geisha я отримала дещо пізніше, тому встигла насолодитися ним сповна. Наразі він - один з найулюбленіших у моєму парфумерному гардеробі.

Щиро раджу переглянути всі фото і відео з допису, за допомогою них можна зрозуміти і відчути атмосферу, яку створюють ці чарівні парфуми 🤍

Вишуканий, елегантний, розкішний, чистий, загадковий аромат

Суцільна розкіш і неймовірна естетика, порція задоволення для очей.

Флакон з парфумами криється в об‘ємному пакуванні, що має форму і вигляд книги із замшевою обкладинкою.

На ньому вибиті золотисті літери з назвою бренду по центру так званої палітурної кришки. На торцевій частині також вертикально набиті золотисті літери, а зверху золотиста пластина з чорними літерами - назвою парфумів.

Збоку пакування також виглядає як книга, бо є імітація сторінок.

Відкривається/закривається легко, бо притягують магніти. Є зручна стрічка, за яку тягну, аби відкрити.

Сам флакон важкий, виготовлений зі скла, що має вертикальні ребристі візерунки.

У руці лежить надійно, не висковзує.

По центру флакона наліпка з назвою парфумів. Не відклеюється, "сидить" міцно.

Об‘єм складає 100 мл, у виробника ще можна придбати:

•пробник 3 мл

•мініатюра 16 мл

Кришечка також має золотистий дизайн, дуже важка, закриває надійно, не спадає.

Дозатор працює на відмінно: розпилює дрібно і широко, не плюється. Завдяки цьому дуже подобається наносити парфуми методом "хмари/дощику".

Відразу скажу, що саме Memoirs of Geisha мені складно розкласти на ноти, бо звучить він дуже суцільно, перероджуючись з ноти у ноту, змішуючись між собою. Тому більше розповідатиму про нього мовою асоціацій, звісно згадуючи про ноти, які могли викликати такі відчуття.

А для вашої цікавості прикріпляю піраміду.

Розпилюючи ці парфуми, я відчуваю як вмить мене огортає ніжність і прохолода.

Так зустрічають мене ледь кисленький бергамот, ніжний прохолодний водяний жасмин у комбінації з іланг-ілангом, зливаючись в одне ціле. Трава нагадує прогулянку після ранкового дощу, коли зелень ще всіяна росою, ніжно лоскоче ніжки. У цей момент здається, що зливаєшся з природою.

Memoirs of Geisha - однозначно аромат чистоти, але НЕ мильності. Відчуття, наче щойно вийшла з душу: тіло з краплями води, що ввібрало у себе ніжний кремовий запах, а також ще доволі мокре волосся після шампуню, кондиціонеру і щойно нанесеними незмивними засобами з нейтральними ароматами. І от, після всього описаного, продовжують навіюватися асоціації… коли тіло торкається білої свіжої праної постілі, від якої віє холодком і яка всипана пелюстками білих квітів.

Таким я відчуваю цей парфюм до певного часу. Адже згодом він стає більш м‘яким, уже без тоді скороминущої різкості то від цитруса, то від майже крижаних білих квітів.

Так, він стає більш пудровим з натяком на солодкість, але не кондитерську, а квіткову. При цьому продовжує залишається максимально «чистим». Саме цукор, кокос, ваніль надають йому м‘якості. З такого комбо можна подумати, що ну дуууже солодко, правда? Але це зовсім не так. Навпаки, це максимально доречно, не приторно і не перебиває основну білоквіткову, прохолодну сутність.

Memoirs of Geisha - ніжний, загадковий, нетиповий квітковий, цікавий, з незвичними переходами парфум.

Він не про просту сором’язливу дівчину, а про самодостатню, надзвичайно елегантну, стриману і загадкову красуню, яку точно не зможе розгадати кожен.

Для мене такий аромат ідеальний на будь-яку пору. Він буде доречним завжди: і на прогулянку, і на побачення, і для створення затишку і підкреслення свого «вайбу» вдома, і у подорож, та навіть на ділову зустріч.

Парфуми стійкі. На собі їх відчуваю 6 годин чітко, а згодом вони стають тихіші і тепліші.

На одязі взагалі тримаються до прання. На волоссі - сміливо по 2 дні.

Протягом цього часу за мною тягнеться розкішний шлейф. І так, з ними я зібрала раніше і зараз продовжую чути безліч компліментів. Часто відмічають і чоловіки.

Memoirs of Geisha - один з фаворитів, суто «мій» аромат. Обов’язково ще планую взяти мініатюрку, щоб зручніше було брати кудись із собою 🤍

І якщо ви любите свіжі, ЧИСТІ, однак атмосферні і цікаві парфуми, які змінюються протягом дня, то вони вам однозначно сподобаються)

Моя щира рекомендація!)