Кремова маска для обличчя з каоліном, скваланом і сферами
Mermade Party Cake 🎂
Хто на мене підписаний і читає мої відгуки, знає, що я вже розповідала про засоби від українського бренду 🇺🇦Mermade такі як гель для душу 🦄 https://club.makeup.com.ua/post/39994/ та сироватку 🐌 https://club.makeup.com.ua/post/42531/
Моє нове придбання це Кремова маска для обличчя з каоліном, скваланом і сферами Mermade Party Cake 🎂
Це дієвий продукт, який допоможе очистити шкіру від зайвого себуму, звузити пори, зробити шкіру обличчя більш світлою та сяючою, та перетворить щоденний ритуал догляду за обличчям на справжнє свято 🎉.
Основні переваги: Маска розроблена на кремовій основі, що дозволяє більш лагідно очищати шкіру, БЕЗ ефекту стягнутості та зайвої сухості. Мʼяко наноситься, гарно розподіляється шкірою обличчя та легко змивається. Підходить для усіх типів шкіри. БЕЗ мінеральної олії.
Ключові компоненти: Каолін (або біла глина) - природний мінерал, що гарно очищає шкіру від залишків себуму, заспокоює та відновлює шкіру обличчя, робить її світлішою та матовою. Сквалан - є не тільки джерелом антиоксидантів, що так необхідні шкірі, а і має чудові зволожуючі властивості. Також він (сквалан) допомагає відновити ліпідний барʼєр шкіри, що дозволить захистити шкіру від впливу зовнішніх факторів. Кольорові сфери - сфери створені за унікальною технологією із цукрів та целюлози, що робить їх чудовим біорозкладним продуктом. Вони не тільки надають масці цікавий вигляд цукрової глазурі, а і мають антиоксидантні властивості, що дозволяє допомогти захистити шкіру обличчя від впливу зовнішніх факторів.
Пакування: Задум цікава, святкова коробочка у вигляді упаковки тортика, всередині якої знаходиться масочка, такий маленький презент було б приємно подарувати комусь на свято. А ось якість цієї упаковки трохи кульгає, треба або картон щільніше, або склеювати її як то, так як прийшла вона до мене в посилці розваленої і пом'ятої, для фото довелося впорядковувати її 🥴 Усередині коробочки пластикова баночка з маскою об'ємом 100ml. Ніякого додаткового захисту від першого відкриття не має, мені це не подобається.
Консистенція та зовнішний вигляд: Легка біла текстура, схожа на білковий крем, усередині невеликі кольорові сфери, схожі на ті, якими посипають Паски.
Аромат: Тут найцікавіше, за відгуками багато хто в захваті від аромату. Я як любитель солодких ароматів, теж була впевнена, що він мені сподобається😋. Я люблю насичені аромати, але на жаль не для засобів, які наносять на обличчя. Аромат дуже солодкий ванільний🍦, але для мене він все ж таки хімозний, мені нажаль не дуже подобалося відчувати його так близько 🤪.
Використання
Нанести маску рівномірним тонким шаром на попередньо очищену шкіру обличчя, почекати 10-15 хвилин та змити теплою водою.
Маска мʼяко наноситься, гарно розподіляється шкірою обличчя, товстим шаром ви її і не нанесете за рахунок її рідкої консистенції, на вигляд вона не дуже схожа на інші глиняні маски які я звикла використовувати. Вона більше нагадує клей ПВА 😜 або білковий крем
Мені такі маски найзручніше наносити плоским пензлем з ворсинками, на makeup великий вибір таких пензлів для масок
Під час нанесення і при змиванні сфери не дряпають обличчя, частина з них лопається, а частина залишається цілими, я так і не зрозуміла, чи є в них щось корисне чи то просто для декоративного ефекту, чи потрібно щоб вони лопнули і розмазувати їх теж по обличчю 🤷🏻♀️? Але мені не дуже подобається цей барвник для засобу який я наносиш на обличчя, хоча барвник 🌈 там харчовий як я розумію.
Маска трохи вбирається в шкіру і підсихає на обличчі плівочкою, яка не тріскається як у дешевих глиняних масок і не опадає пластівцями, але краще не перетримувати довше зазначеного часу, так як вона все одно починає стягувати обличчя, чомусь знову асоціації з клеєм ПВА на шкірі 🙈
Під час застосування маски неприємних відчуттів немає. Змивається🚿 вона без проблем. Моя шкіра нормального типу після маски сухості чи почервоніння не було. Не можу сказати, що вона сильно глибоко очистила пори, лише поверхово, але вони в мене особливо і не були забруднені, я стежу за цим за допомогою різних засобів. Після маски, як я вже говорила, сухості обличчя не було, здалося, що навіть є легке харчування шкіри.
На мій погляд, звичайна базова маска без ВАУ ефекту. Для своєї ціни має досить великий об'єм.
Також у Mermade є ще Ензимна маска для очищення шкіри обличчя Geez Im Doing My Best Prozymex HBT & Hygroplex HHG Clarifying & Brightening Mask, хочу спробувати ще її
А які засоби Mermade прдобаються вам??
Коментарі (0)