krislemly

Joko Blend | Набір для догляду за волоссям

Joko Blend | Набір для догляду за волоссям

Привіт!) Сьогодні пропоную познайомитись з розкішними засобами, які розроблені українськими фахівцями для краси нашого волосся. Розповім про мої враження, а також покажу як виглядає волосся після тривалого використання.

Набір складається з:

  • Спрей-термозахист для волосся - Joko Blend, 200 мл
  • Флюїд для волосся "Кератиновий шовк"- Joko Blend Keratin Silk Fluid, 50 мл
Joko Blend | Набір для догляду за волоссям

Оформлення у спрею лаконічне та приємне. Пластиковий флакон, який зручно лежить в руці.

Розпилювач якісний та зручний, нічого не протікає, не ллється. Працює справно без нарікань.

Аромат дуже легкий, приємний, мені подобається. На волоссі відчувається легкою вуаллю.

Формула термозахисту на основі натуральних екстрактів, кератину та амінокислот.

Спрей починаю наносити розділивши волосся на проділ з двох сторін по 5 пшиків у кожну сторону. Далі розчісую і можна приступати до укладання.

Що мені сподобалося так це те, що спрей-термозахист для волосся не склеює волосся, не обтяжує і в принципі не дає відчуття, що на волоссі щось є, волосся розсипчасте, м'яке і гладке. Волосся більш щільне, але не "важке".

При цьому термозахист дійсно працює, і для мого волосся, з урахуванням потужності мого фена, термозахисту цілком вистачає, після укладання з використанням цього спрею моє волосся не ламається, не погіршується його зовнішній вигляд та якість. З цього можемо зробити висновок, що засіб справляється зі своїм головним завданням на відмінно. Приємний бонус до гарного захисту від високих температур те що засіб гарно впливає на якість волосся. Вона стає більш гладким, пружнім та приємним на дотик. Також суттєво спрощує процес розчісування.

Оформлення подібне до спрею, лаконічне та стильне. Флакон виконаний із пластику білого кольору. Матеріал щільний. Написи нанесені якісно за час використання не стерлися.

Флакон оснащений помповим дозатором, який плавно натискається, що дозволяє отримати необхідну кількість засобу.

Аромат солодкий, насичений, зберігається на волоссі досить довго, але парфум не перебиває.

За консистенцією флюїд середній: не дуже рідкий і не дуже густий. За відчуттями дуже приємний, силіконісто-маслянистий, але при цьому не жирний.

Завдяки такій текстурі флюїд добре розподіляється, моментально вбирається у волосся. Жодного відчуття липкості або жирності після себе не залишає.

Має антистатичний ефект - волосся зовсім не пушиться.

Волосся після використання флюїду неймовірне. Гладке, м'яке, не стирчить, не електризуються. Лежить волосинка до волосинки і красиво блистить.

На фото ми можемо бачити волосся після використання спрею+флюїду.

Дуже миле та красиве оформлення набору в поєднанні з дійсно ефективними засобами роблять цей набір чудовим варіантом на подарунок близькій людині.