Anna_feerie

Молочко для вмивання, ніжніше за пір'ячко

Молочко для вмивання, ніжніше за пір'ячко
Молочко для вмивання, ніжніше за пір'ячко

Мені здавалось, що вже давно маю чорний пояс з пошуку найделікатніших вмивачок для чутливої шкіри, але те що я знайшла, перевершило мої сподівання. Так, в мене вже були засоби для очищення у текстурі молочка, але вони пінились і мали далеко не такий ідеальний склад. А ось цей крем-емульсія - це як аналог The Ordinary, тільки набагато краще😍.

Молочко для вмивання, ніжніше за пір'ячко
Молочко для вмивання, ніжніше за пір'ячко

Взагалі я давно хотіла спробувати отой очисник зі скваланом від знаменитого канадського бренду, але завдяки Комарницька Тамара я дізналась, що по-перше, він призначений скоріше для зняття макіяжу (тобто це перший етап вмивання), а по-друге, в нього шалений розхід, а ще врахуємо ціну, яка за повнорозмір (від 800 грн.), тож я зрозуміла, що мені воно не треба.

І ось на сайті Мейкапу натрапила на схожий за формулою засіб від італійського органічного бренду. Раніше я вже пробувала засоби Bioearth (а саме лінійку Loom з равликом), тож вирішила, що молочко мене не розчарує - так і вийшло!))

Просто подивіться на цей склад:

AQUA (WATER), GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE SE, SQUALANE, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, C10-18 TRIGLYCERIDES, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL*, THYMUS VULGARIS (THYME) FLOWER/LEAF EXTRACT*, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT*, STEARIC ACID, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID.

Той випадок, коли ідеально все:

💙 сквалан - компонент, максимально наближений до нашої шкіри, знижує реактивність, відновлює гідроліпідну мантію, а ще пом'якшує, вирівнює тон та навіть профілактує вікові зміни!)

💙 олія авокадо - так-так, авокадо корисно не тільки їсти, а ще й наносити на шкіру, адже його олія здатна зняти запалення, приборкати висипання та сухість;

💙 каприлові триглицериди - органічний емолент, що має чудову сумісність з нашою шкірою, завдяки чому рятує від сухості та зневоднення, має протизапальні властивості, а ще некомедогенний;

💙 токоферил ацетат (або вітамін Е) - антиоксидант, зволожує та живить шкіру, має протизапальні та сонцезахисні властивості;

💙 екстракт женьшеню - стимулює кровообіг та вироблення колагену, сприяє регенерації та оновленню шкіри.

Як бачите, тут нема звичних нам ПАРів і, чесно, я не знаю, як виробнику це вдалося, але засіб дійсно добре очищує!)) До речі, на пакуванні вказано, що продукт протестовано на чутливій шкірі🥰.

По консистенції це як молочко або легкий крем білого кольору без запаху (ще один бонус🤩). Ось такої кількості, як на фото, мені достатньо для очищення обличчя та шиї вранці. Чому вранці? Бо ввечері ж змиваю санксрін/макіяж, тому для другого етапу використовую ось таку пінку: https://club.makeup.com.ua/post/23092/ . Хоч я пробувала вмиватись емульсією Bioearth і ввечері, вона також чудово впоралась).

Я наношу засіб на обличчя і акуратно масажую, потім додаю води - і ні, піни майже немає, але щось таки відбувається, адже засіб очищує шкіру і не залишає масних слідів. Тут головне не намагатись зекономити, ви не обійдетеся горошинкою засобу, як у випадку з корейськими пінками (нагадую, це крем-емульсія, вона не піниться)).

Після змивання моя шкіра очищена, свіжа (до речі, відчуття прохолоди також залишається протягом деякого часу, я такий ефект дуже люблю). А найкрутіше - обличчя вже зволожене, як ніби я нанесла тонер та сироватку або крем. Певно, якби я мала менш проблемну шкіру і не потребувала б використання активів, щоб тримати розацеа під контролем - то влітку цілком могла б обійтися від подальших кроків догляду. Окрім санскріну, звісно)).

Що я помітила ще? Тон дійсно вирівнюється, оскільки я постійно веду боротьбу з почервоніннями, такі речі бачу одразу). Також мені подобається стан пор, хоч тут я думаю дає ефект комплексна робота скваланового засобу для вмивання, крутезної есенції Numbuzin (про неї обов'язково вам розповім незабаром), а також моїх сироваток.

Але саме з появою в моїй ванній цієї чорної баночки я побачила додаткові позитивні зміни, тому точно можу сказати, що дует сквалану та авокадо до смаку моїй примхливій шкірі🤩. Ну, і наостанок додам, що коли сіла писати відгук, побачила, що зараз на сайті набагато нижча ціна, ніж коли я робила замовлення, тому тепер планую зробити запас, адже на сьогодні це мій номер 1 для ранкового вмивання😊.