krislemly

Shelly | Олія при пошкодженні нігтьової пластини

Shelly | Олія при пошкодженні нігтьової пластини

Привіт!) Після того як моя мама сходила на манікюр в новий салон до нового майстра у неї виникла проблема якої раніше ніколи не було - на деяких нігтиках зʼявився оніхолізис.

Оніхолізис – це відходження нігтьової пластини від нігтьового ложа, в результаті якого під нігтем з'являється вільний простір.

Для боротьби з цією проблемою вона почала використовувати олію при пошкодженні нігтьової пластини Стоп Оніхолізис від SHELLY.

Засіб знаходиться в маленькому білому флакончику, він більше схожий на краплі очей. Додатково був запакований в картону коробочку на якій є вся необхідна інформаці.

Носик дозатора дуже зручний в застосуванні, видає потрібну кількість засобу.

Засіб являє собою прозору маслянисту рідину злегка жовтуватого відтінку.

У способі застосування сказано, наносити на чисту шкіру вранці та ввечері по одній краплі під нігтьову пластину. Дочекатися розподілення олії та втерти масажними рухами в навколонігтьові валики.

Формула засобу зволожує, відновлює, зміцнює та захищає нігтьову пластину.

Активні компоненти та їх властивості:

  • фарнезол — антибактеріальний компонент, що блокує активність грибка та хвороботворних бактерій.
  • ефірна олія евкаліпта забезпечує протизапальну та відновлювальну дію.
  • ефірна олія чайного дерева зміцнює нігті, забезпечує профілактику розшарування та ламкості.

Перший видимий результат поліпшення стану нігтьової пластини став помітний, приблизно, через 2 тижні щоденного використання засобу.

Олія чудово вирівнює зовнішній шар нігтя, покращує цілісність його поверхні. Перешкоджає розшаруванню, після регулярного використання нігті стали значно міцнішими. Засіб чудово стимулює ріст нігтьової пластини і дійсно вирішує проблему оніхолізису, поступово відростає здоровий нігтик і нові пустоти під ним не зʼявляються. Також олія дуже позитивно впливає на кутикулу, вона завжди зволожена та виглядає охайно.

Взагалі, цей засіб може стати чудовим варіантом для дівчат які довгий час носили покриття, а після його зняття потрібно швидко реанімувати нігті.