olena_glossy

Пінка для душу з ароматом улюбленого печива

Пінка для душу з ароматом улюбленого печива

Ніжна, м’яка наче хмаринка та ароматна пінка, яка не лише чудово очищає шкіру, але й не пересушує її. Аромат на шкірі не залишається. Натискай “Дізнатися більше”, щоб переглянути детальний огляд.

Пакування. Як у звичайної пінки для вмивання обличчя. Пластикова біла пляшечка з помпою та захисною прозорою кришечкою. Дизайн етикетки веселий: на світло-бірюзовому фоні зображені мультяшні кокоси. “Танцюй, улюблений аромат в тебе в руках!”

Враження. Пінка м’яка, пухка та біленька, ніжна й дуже приємна на дотик. Дозатор працює легко, і для прийому душу достатньо кількох натисків.

Аромат божественний. Він нагадує улюблене печиво “Кокоша” – ароматне пісочне з кокосовою стружкою. Приймаєш душ, а перед очима печиво… і слинка вже починає текти…

Насолодитися ароматом можна лише під час прийому душу, адже на тілі він не зберігається (можливо, це й на краще – не доведеться ловити слинку постійно, та й не хочеться, щоб інші любителі печива тебе облизували 🤣).

Шкіру не сушить, очищає її чудово. Але варто розуміти, що такий формат засобу для душу витрачається швидше, ніж гель.

Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide, Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydroxyethyl Urea, Aroma, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Benzoate.

🔹 містить сік алое та гідроксиетил сечовину для додаткового зволоження

🔹 пантенол допомагає зробити шкіру гладенькою та шовковистою, надає доглянутого вигляду

__

Формат пінки (користувалась вперше) мені сподобався, як і неймовірний аромат Coco Jambo.