Darina🦉

Pact For Him

Pact For Him
Pact For Him

Який він Pact For Him від Landor?!

В мого чоловіка є декілька реакцій на парфуми "Нормальний!, "фу, прибери це!", "Користуйся сама таким!", "Оце так, воно!".

🖤Піраміда:

Класифікація: нішева
Тип аромату: деревинні, фужерні
Початкова нота: Бергамот, Грейпфрут, Лайм
Нота серця: Кардамон, Лаванда, Мускатний горіх, Рожевий перець, Чорний перець
Кінцева нота: Білий мускус, Ветівер, Дубовий мох, Кастореум, Кедр

🖤Об'єм 3 мл, дуже крутий формат, для знайомства. Сучасний та гарний дизайн флакону (товсте скло). Упакован в картону коробочку. Зовнішній вигляд доволі презентабельний.

🖤Парфум починає звучати яскравим та соковитим міксом цитрусових (стиглий, соковитий грейпфрут, бергамот і зухвалий лайм) це відчуття свіжості та легкості. Ассоціація, що це ранок, біля моря, і навколо багато рослин та цитрусових дерев.

Через пів години, з'являється теплий перехід, відчуваються різноманітні прянощі та трав'яні ноти.

Це солодкуватий кардамон та теплі, легкі ноти лаванди. Пряний мускатний горіх надає відчуття затішку та гармонії. (Це саме мої улюблені ноти!)

Кінцеві ноти - це благородна деревинность з дубовим мохом. Відчуття, що ти ідешь після дощу, по лісу, по хвойному лісу.

Це такі свіжі та димчасті відтінки.

Гарний варіант на кожен день. Такий баланс між класикою і сучасністю - аромат який зовсім не набридає.

Стійкість - годин 5 на шкірі, на одязі довше.

🖤І головне прозвучала фраза "Так, це воно"! А це саме головне, як на мене (але, я теж іноді його використовую!)

Pact For Him