SomovaFM

Матуючи крем-кушон від MODAY

Кушон представлений в грані білій коробочці, всередині якої круглий білий футляр. Доволі мінімалістичний, отже легко вміститься в будь яку сумочку.

Футляр кушону розділений на дві частини, а кришечка має дзеркальце. Відкрити його доволі легко, необхідно натиснути на кнопку відкидається, а защьолкується він дуже надійно.

Також хочу відмітити, що у складі є УФ-фільтри, для захисту від сонячного випромінювання.

В верхній частині зберігається спонжик для нанесення, він має атасну стрічку для зручності тримання на пальчиках, м'який та еластичний на дотик.

Друга частина - це сам кушон. Губка, яка дуже добре просочена тональною основою. Вона не витікає, при цьому достатньо легкого дотику, аби набрати засіб на спонжик та нанести на обличчя.

Колір універсальний, який чудово мені підійшов, хоча на початку здався засвітлим. Проте особливість кушону саме і полягає в тому, аби підлаштуватися під тон шкіри. Відітнок точно підійде на незасмаглу, але й не білосніжку шкіру.

Він ніжно лягає на обличчя без розводів чи плям. НЕ жовтить. Маскує почервоніння, проте злегка підкреслює шелущіння, тобі перед нанесенням слід зробити легкий пілінг (що потім я і зробила). Він не западає впори, а навпаки згладжує їх.

Стійкість чудова: на руці кушон схопився буквально за пару секунд і більше не розмазувався, на обличчі десь хвилин через 5. Але й при цьому легко змивається міцелярною водою.