Розширюємо парфумові кордони чоловіка разом з Avenue Des Parfums
Але поки він не приїхав, головним тестувальником буду я, все одно в нього дві категорії "пахне" та "фу, що за штин"
На даний момент часу, мій чоловік щасливий власник не одного, а 4х ароматів, для того що б його дружина ходила щаслива і з ганим настроєм. Але як я можу розшширяти свою парфумову поличку, коли ж треба і про ріднесенького пам'ятати😂
Тож у справу вступає Avenue Des Parfums, який вже багатьом відомий, як бренд з бюджетними цінами і доволі якісними дюпами. Аромати про які я сьогодні хочу розповісти:
- Avenue Des Parfums Dark Berlin.
- Avenue Des Parfums Windy Lisbon
- Avenue Des Parfums Stellar Madrid
Аромати переважно деревні, що в принципі 70% чоловічих ароматів. Тож як на мене, це максимально нейтральні для сприйняття парфуми, на відмінно від тих же ToyBoy, які частіше хлопці не розуміють і їх носять дівчата.
Почнемо ми з самого легкого, який перенесе нас до безкрайнії морських горизонтів і стиглих сицілійських цитрусів, а закінчимо димним ароматом, з анімаслістичними нотами.
Avenue Des Parfums Stellar Madrid: я скучала за цим ароматом, а ось чоловік ні)
Не хочу приховувати : Stellar Madrid мій фаворит з цієї трійки. З першого подиху, я закохалась в це звучання, в той затишок який вона дарує і яскравість нот, які повстають перед очима.
Після розпилення, свіжий, м'який цитрусовий старт, починає гіпнотизувати, викликати усмішку без причини. Кожна нота, густа і розкривається без жодного натяку на спирт чи дешеву кислоту. Грейпфрут гармонічно поєднується з терпким бергамотом, старт здається вологим , прохолодним, але теплий і грайливий мандарин, додає композиції настрою, драйву.
Цитрусовий коктейль, набуває більш солодкого звучання і саме в цей момент, до нього додається легка пряна нота, яка викликає сильне відчуття ностальгії, суму за рідними місцями, по яких проходив сотню разів, не помічаючи цієї краси.
Простота аромату на стільки зачаровує, що через емоції, перестаєш помічати, як поступово нагрівається деревина, як легкі, ледь помітні фужерні ноти пробиваються до поверхні, але не даючи затихнути цитрусам.
Через деякий час, метаморфози стають менш помітними, але тепло мандарину і його солодка нотка - гарно сидить біля шкіри.
А от шлейф ... Я знала, які тут ноти, я вже знала цей аромат, але шлейф дійсно здивував. Десь декілька місяців тому назад, я була на розпутті що до одного аромату ДЛЯ СЕБЕ. І я кажу за L'Eau par Kenzo, класика свіжий акватичних ароматів. В ньому мене привабила гра в шлейфі водяних нот, мандарину, перцю і кедру в базі. Можливо через те що я тестувала його не так давно, краса цього мандарину досі переслідує мене і відчув його в Stellar Madrid, не можу про нього забути.
- Старт: грейпфрут, бергамот, сицилійський мандарин, ялівець. Гра цитрусів, мені неймовірно сподобалась. Завдяки ялівцю, вона стала здебільш густою і більш особистою для мене. Мені подобається що ялівець, будучи яскравою нотою - лише допоміг першій трійці, краще показати свою спокусливість.
- Ноти серця: перець, розмарин, полісандр. Серце, яке звучить як єдине ціле, як місце, але далеко не Мадрид. Я відчуваю м'якість рожевого дерева, відчуваю деяку фужерність, але ніщо не лідирує і тим самим - ідеально звучить.
- База: мускус, ладан і дубовий мох. Один з тих ароматів, де ладан я не помічаю і де можливо саме він, так гарно вплинув на ніжну базу. Мені здається в базу втрувся полісандр з середини і зблизив всі ноти разом.
Аромат, який став музою це Light Blue pour Homme Dolce&Gabbana. І я можу сказати що це дуже гарний вибір. Піраміда дійсно ідентична, але те як звучать ноти, їх інтенсивність, все ж таки має деякі відмінності. Наприклад у Мадриді дуже гарні мандарини, густі, солодкі, тоді як Light Blue - більш виражений кислий старт, з менш помітною деревиною і гарною фужерністю, яка в Мадриді звучить дуже лагідно.
Завдяки ніжним переходам, Stellar Madrid я б навіть віднесла до унісекс і з радістю буду носити сама .
Ноти, які так і хочуть на парфумову поличку : Avenue Des Parfums Windy Lisbon
Одразу після розпилення, Windy Lisbon показує свій норов, відкривши перед нами гірку кожуру мандарину, добряче так притрушену коріандром. Варто тільки піднести аромат до носа, як ця гостринка заполоняє все навколо себе, тоді як легкий, не без елегантності, грейпфрут, заволодів повітрям навколо. Така гра від горячого в холодне, не дає одразу зрозуміти аромат, але тим самим і спокушає на знайомство з ним.
Через деякий час, в гру вступає зелена, трошки пряна нота. Різка гостринка, яка спочатку викликала полум'я рецепторів, стала втихати і вивільняти інші доволі цікаві ноти, даючи їм нове звучання. Такі як лаванда. О, лаванда тут гарно поєдналась з пряністю, маючи сухе, ароматичне звучання. Найкраще за все, атмосферу аромату передає великий стог сіна, де в перемішку з сухою тровою, є польові зашуні квіти, які хоч і втратили свою пудровість і насиченість, але все одно дають прекрасний аромат. Так, для мене це сухе ароматне сіно, суха лаванда з ароматичним деревом і пряно-мускусною базою.
Аромат поступово стає більш врівноваженим, більш сексуальним навіть. Аромат побачень, вечері на берегу моря з пляшкою вина і шумом натовпу за спиною.
І як і минулий аромат, дає уявлення про одне і те саме місце, про романтику яка була б так доречна там.
- Старт: Мандарин, грейпфрут, коріандр, фіалка. Я позорисько, яке хотіло фіалку назвати волошкою😂 Скоріш за все, саме фіалка дає різке, трав'яне звучання, коли мої рецептори метались між грою мандарину і коріандру, проти витонченого грейпфруту. Боже, який він тут гарний. І який же тут характерний старт.
- Ноти серця: ветивер і екстракт лаванди. От давайте, кожна ж з нас мала мішечок в якому була лаванда. Як анти моль, як для кращого сну. Ось та суха, прям пересушена лаванда - ось це цей аромат. Особисто я його прям обожнюю. Теплий, ностальгічний . Ммммм. краса. Ветивер моя суха краса, прям ідеальний в комбінації з лавандою. ( тут вже можна побачити, як я обожнюю ці ноти)
- База: Кедр і лабданум. Кедр чую доволі активно, але він доволі спокійний, висушений. Гарна дерев'яна база задала весь настрій аромату. Лабданум не сильно виділяється, але смолистість, яка присутня в ароматі і навість мускусність - за це дякуємо йому.
Аромат Windy Lisbon - прекрасний аромат і має доволі багато спільного з ароматом, який я вже неоднарозово хотіла купити. І розмова про Givenchy pour Homme. Відміності в цьому ароматі, дуже помітні. По-перше у pour Homme - яскравіший цитрус, виділяється більш кислуватий старт, де коріандр вривається трошечки пізніше і не так розділяється на повітря і шкіру. Але в обох ароматах - красива деревина. Аромат можна віднести до класики, до цікавого вечірнього аромату.
Аромат який би підійшов Саурону : Avenue Des Parfums Dark Berlin
Зі шкіряними ароматами в мене є деякі проблеми, але навіть я не можу заперечувати якогось містичного шарму у цьому ароматі. Після розпилення, очікуючи пітьму, я відчула чаруючий, м'який і солокдий дерев'яний аромат, який був на грані з дурманом. Теплий, але неоднозначний кедровий старт, мав в собі щось не звичне, темне, але складно впізнаваємо.
З кожною секундою, він все накалювався на моїй шкірі, солодкість все росла і росла. Вона переростала з чогось темного, в щось дійсно незвичне. П'янкий аромат квітів не одразу був для мене очевидним. Немов мед, вони просочували деревину і поступово стали одним цілим разом з ним.
Відчуття які викликає це аромат , яскраве слово "ХОЧУ". З внутрішнім голосом складно сперечатися і так хочеться піддатися на нього. Мабуть через це і порівніння з Сауроном, точніше з кільцем, яке він створив, яке може підкорити розум і викликає бажання заволодіти ним...
Що ми маємо ? Солодкий дерев'яний старт, п'янкий, густий і гіпнотуючий. Фужерна нотка ледь помітна, вона здається сухою, таємничою і придає деревині незвичного звучання, немов зілля. Вступаючі в гру квіти, стали для мене приємним плюсом і завдяки ним, можу 100% заявити - унісекс. Медовий аромат, жасміну, який з часом став більш активним, при носінні, робить його ще більш таємничим і все більш цікавим. Аромат заволодіває тілом, розумом, він просочується через пори, стає моєю шкірою, потрапляє в кров і додає такої впевненності, якої не давав жоден аромат.
Солодкий тютюн в базі, віидає себе навіть в старті, але при першому використанні - ви його не помітити. Він сидить в пітьмі і лише познайомившись з ним краще, ви не зможете його ігнорувати. Саме тут тютюн на стільки наркотичний і привабливий, що втрачаєш час і голову від його краси.
- Старт: Лист фіалки і кедр. Якщо кедр активно відчувається, що лист фіалки особисто мені складно відрізняти. Занадто легко його втратити у цій гіпнотуючій солодкій композиції.
- Ноти серця: Жасмін самбак, Ірис. Ця двійка і зробила мене залежною від аромату. Гарне поєднання, яке надає магії цій композиції. Все в міру, навіть пудровість ірису.
- База: шкіра, деревина, тютюн. Ох, ніколи не думала що я буду сходити з розуму від тютюни і шкіри. Це на стільки гарно, що в мене нема слів. ВАУ.
Нажаль, Ombré Leather, один з тих ароматів які мені не довелось протестувати і саме на нього і схожий за пірамідою Dark Berlin.
Цей аромат дійсно став для мене чимось дуже цікавим і я вже знаю - він не сподобається моєму чоловіку, але мені ... Моя прєлєєєсть .
Коментарі (0)