lyuba_belllaaa

У пошуках об'єму: чи допоможе L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure Сироватка для жирної шкіри голови?

У пошуках об'єму: чи допоможе L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure Сироватка для жирної шкіри голови?

По формулі - мені не сподобалась наявність денатурованого спирту у складі.

Зазвичай, моє волосся такого не любить - відчувається пересушеність.

Але цей засіб не наноситься на довжину, тому ризикнула.

По факту це водичка, яка зручно наноситься носиком засобу по проділах.

Після цього гребінцем або пальцями я його гарно втираю у коріння. Засіб легко дозувати - збоку на флаконі є помітки для порційного використання. Класна ідея, інакше я думаю я б не набирала достатньо засобу.

Використовую засіб раз на тиждень, до 10 хв і змиваю шампунем і далі догляд по вибору.

Який же результат?

На жаль, засіб не дає мені додаткового об'єму. Спочатку взагалі його не зрозуміла - волосся з ним наче зволожене при корінні але при тому надто прилизане (((( На фото нижче видно- зазвичай після миття звичайним шампунем у мене вдвічі більше об'єму.

Цікавий ефект побачила після тижня перебування у країні з сухим кліматом. Шкіра обличчя і голови дуже підсохли за цей тиждень - і з'явився зуд. 1 раз користування засобом повністю прибрав зудіння, а також ознаки лупи.

Тобто флаконом користуюсь, але не можу сказати що він приносить очікуваний ефект. Спробую ще взимку - можливо зволоження допоможе моїй сухій шкірі пережити опалювальний сезон (якщо він звісно цього року буде😥).

Але багато надій би я на сироватку покладала.

Пробували колись схожі засоби?

Рекомендуйте, якщо маєте щось класне на замітці, будь ласка!