У пошуках об'єму: чи допоможе L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure Сироватка для жирної шкіри голови?
Коли, як не влітку шукати засобів для об'єму волосся? Моя шкіра голови нормального типу, іноді навіть ближче до сухої. Але оцей ефект прилизаності хотілось би забрати. Тому вирішила обійтись скромним бюджетом щоб спробувати саліцилову сироватку
По формулі - мені не сподобалась наявність денатурованого спирту у складі.
Зазвичай, моє волосся такого не любить - відчувається пересушеність.
Але цей засіб не наноситься на довжину, тому ризикнула.
По факту це водичка, яка зручно наноситься носиком засобу по проділах.
Після цього гребінцем або пальцями я його гарно втираю у коріння. Засіб легко дозувати - збоку на флаконі є помітки для порційного використання. Класна ідея, інакше я думаю я б не набирала достатньо засобу.
Використовую засіб раз на тиждень, до 10 хв і змиваю шампунем і далі догляд по вибору.
Який же результат?
На жаль, засіб не дає мені додаткового об'єму. Спочатку взагалі його не зрозуміла - волосся з ним наче зволожене при корінні але при тому надто прилизане (((( На фото нижче видно- зазвичай після миття звичайним шампунем у мене вдвічі більше об'єму.
Цікавий ефект побачила після тижня перебування у країні з сухим кліматом. Шкіра обличчя і голови дуже підсохли за цей тиждень - і з'явився зуд. 1 раз користування засобом повністю прибрав зудіння, а також ознаки лупи.
Тобто флаконом користуюсь, але не можу сказати що він приносить очікуваний ефект. Спробую ще взимку - можливо зволоження допоможе моїй сухій шкірі пережити опалювальний сезон (якщо він звісно цього року буде😥).
Але багато надій би я на сироватку покладала.
Пробували колись схожі засоби?
Рекомендуйте, якщо маєте щось класне на замітці, будь ласка!
Коментарі (0)