Олена Романюк

Нові замовлення та неймовірний подарунок

Нові замовлення та неймовірний подарунок

Привіт 🌞

Хочу поділитися своїми останніми новинками по догляду за волоссям та обличчям, також, не забуваю про підтримку у вигляді важливих вітамінів на осінь, і розширюю парфумерні вподобання, завдяки одній прекрасній дівчині, авторці MakeUp Club 😘

Бо MakeUp Club - це не лише відгуки та враження, пошук нового, а й шалена підтримка та спілкування 💜

Почну з немовірного сюрпризу цього тижня, от це дійсно, був сюрприз в усіх сенсах 💜 Оксанка ksnklb вміє надихнути, здивувати та підтримати мене, показати щось новеньке, навіть поза межами MakeUp Club 💜

Після допису Оксани про аромат Earl Grey від Fantasy Community Perfumes (почитайте тут 👇🏼) https://club.makeup.com.ua/looks/45612/

я зрозуміла, що довіряю її смаку на 101 % і записала собі цей аромат, щоб пізніше придбати, але, вона вирішила зробити це швидше, тому на днях я отримала прекрасний Discovery Set Fantasy Community Perfumes 💜

• Pink Brut
  • Long Island
  • Earl Grey (це кохання з першої краплинки, мій аромат до останньої молекули)
  • Tropical Ecstasy
  • Mandarino Verde

На цю мить, я познайомилася лише з Earl Grey та Long Island, останній, виявився мені знайомим і я пів дня ходила з дежавю, намагаючись згадати, де ще його чула та носила 🤣

Пізніше будуть відгуки, бо встояти перед ароматами неможливо, прекрасно все, від пакування до деревних фірмових нот.

Тепер переходимо до останніх замовлень з MakeUp, в основному, я оновлювала засоби по догляду за волоссям, тим паче, зараз на сайті на ці бренди гарні знижки, виходить дуже вигідно 💜

• Кондиціонер Matrix для гладкості неслухняного волосся (300мл) - моє знайомство з брендом, довго обирала, сподіваюся, що сподобається
  • Набір пробників Matrix Food For Soft у листівці - подарунок до замовлення засобу бренду, кондиціонер та шампунь по 10 мл. Класна та неочікувана акція, рада, що познайомлюся і з іншою лінійкою Matrix, бо Оксанка теж її хвалила
  • Маска OGX для пошкодженого волосся з кокосовим маслом (300мл) - обожнюю безсульфатний шампунь з цієї лінійки. Вирішила доповнити догляд. Вдалий склад, неймовірний аромат печива з кокосом і текстура типу баттер
  • Маска для волосся Masil 8 seconds Salon Premium (пробник) - нарешті, додала цю відому маску в замовлення, цікаво буде спробувати

А ви бачили ці гарні дитячі косметички на zip-замочку?

Це мила косметичка бренду Cosmo Shop, взяла доньці, для поїздки. Трохи є запах пластику, але гадаю, шо вивітриться

Дуже зручні та гарні, розмір 21*17 см, напівпрозорі, можна і в основну сумку, і в валізу, і дитині зібрати важливі засоби, щоб були під рукою.

Без засобів для обличчя просто неможливо, тим паче, на сайті з'явилося багато пробників та мініатюр моїх улюблених брендів

• Антивіковий пептидний крем Cos De Baha (пробник, 1.5 мл) - давно хотіла спробувати, буду тестувати
  • Пептидна сироватка з матріксилом Cos De Baha (пробник, 1.5 мл) - теж, давнє бажання ввести в догляд пептиди
  • Сироватка для зони навколо очей з ретиналем Beauty of Joseon (мініатюра, 10мл) - вже знайома, тестувала в пробнику, взяла для вечірнього догляду. Бренд обожнюю, усе, що брала, підходить для моєї шкіри

Ну і нарешті, те, без чого не обійтися, це вітаміни.

• Желатинові капсули Now Foods Vitamin D3 (120 капсул) - вже приймаю, маленький розмір капсул, зручно ковтати, гарне співвідношення ціни, якості та формату
  • Вітамін С + Цинк Baum Pharm (30 жувальних таблеток у флаконі) - вже не вперше беру це поєднання і саме цього бренду. Подобається ціна та якість

Дякую, що прочитали 😘 Обов'язково напишу відгуки про нові засоби для волосся, бо люблю цю тему 😉

P.S. подивіться на гарні знижки брендів OGX та Matrix, ціни дуже приємні, зважаючи на якість засобів, особливо, OGX 😉