Мʼя гесенька пінка для вмивання з екстрактом центели від SKIN1004
Madagascar Centella Ampoule Foam
В мене закінчилась пінка для очищення обличчя, тому настав час обрати нову і більш мʼякшу) Вибір впав на досі відому пінку з центелою від SKIN1004 🤗
Та для початку я вирішила придбати мініатюрку, бо, по-перше, ніколи до цього не користувалася пінками в такому форматі, а, по-друге, відгуки на неї є досі суперечливі.
Отже, моє перше враження ⬇️
🧴 Дизайн пакування:
Мінімалістичний, без візуального шуму — гарний варіант для любителів естетики у всьому) Туба напівпрозора, тому можна легко відслідковувати скільки засобу ще залишилося, за що від мене величезний лайк 👍
💧Аромат та костистенція:
Багато дівчат у відгуках жалілися на запах і знижували за це оцінку. Я цілком згодна, що він не з приємних, але дикого дискомфорту мені не задає.
Засіб має гарний золотавий колір та кремову текстуру. Ду-у-у-уже гарно піниться, тому вистачає буквально краплиночки аби очистити все лице)
💆♀️ Відчуття під час та після використання:
Пінка мʼяко очищує, а після змивання не залишає відчуття сухості або стягнутості.
👀 Висновок:
It’s a match 💞 Найголовнішим крите рієм для мене було — очищення не до скрипу і з цією пінкою такого нема. Якщо не зʼявляться якісь тестери інших засобів з мого списку бажань, то зупинюся на цій і придбаю повнорозмірну 😉
Розкажіть чи знайомі ви з брендом SKIN1004 👇
Коментарі (0)