☕️ Karina ☕️

MELONI ANTI-LOSS HAIR SPRAY XTREME REPAIR

MELONI ANTI-LOSS HAIR SPRAY XTREME REPAIR

Я вже писала відгук на лінійку по догляду за волоссям MELONI HAIR RESCUE (посилання - https://club.makeup.com.ua/post/45596/ ). Нею я залишилася задоволена. Також взяла такий спрей, адже маю незначне випадіння волосся (під час миття, розчісування волосся).

Також хочу уточнити, що діяла комплексно.

🖤ANTI-LOSS HAIR SPRAY з серії Хtreme Repair — це спрей, який захистить ваше волосся від ламкості та значно зменшить ризик його випадіння. Він активує ріст цибулинок і дбає про локони по всій довжині, додає їм сяйва та гладкості. Спрей ідеально підходить для щоденного використання, особливо після миття голови чи перед укладкою.

🖤Як він діє - натуральні рослинні компоненти стимулюють кровообіг та насичують корені поживними речовинами. Спрей тонізує, підтримує природний цикл росту волосся, збільшує його густину, зміцнює структуру, живить та оздоровлює шкіру голови.

🖤Користь компонентів:

  • Екстракт лісового горіха посилює мікроциркуляцію крові та сприяє росту волосся, тонізує, посилює регенерацію клітин шкіри голови, ущільнює саму структуру волосся та посилює еластичність локонів.
  • Кераміди рослинні зміцнюють локони, перешкоджають випаровуванню вологи, попереджають появу посічених кінчиків та ламкості, захищають від зовнішнього впливу, відновлюють блиск.
  • Вітаміни Е, В6, РР — потужні антиоксиданти. Активують ріст цибулин, повертають волоссю міцність та пружність, скорочують випадіння, живлять, надають сяйва та м’якості.
  • Гліцерин насичує вологою та сприяє її утриманню всередині локонів, відновлює пошкоджену структуру, позбавляє від лупи, запобігає випаданню, полегшує розчісування та укладку.
  • Арганова олія — природне джерело цінних жирів (лінолевої, олеїнової та пальмітинової кислот, Омеги 9, 6, 3), вітаміну E та A. Ефективно зволожує волосся, зміцнює його, стимулює ріст, нормалізує вироблення себума, допомагає у боротьбі з посіченими кінчиками та лупою. Позбавляє зайвої пухнастості.

🖤Як правильно використовувати - розпилити невелику кількість спрею на чисте волосся (особливу увагу приділити кореням), промасажувати пару хв шкіру голови та дати спрею увібратись. Можна користуватися щодня.

Наносити треба на чисті корені, а найкраще - після скрабування.

MELONI ANTI-LOSS HAIR SPRAY XTREME REPAIR
MELONI ANTI-LOSS HAIR SPRAY XTREME REPAIR

🖤Пакування - чорна бутилочка з дуже гарним та лаконічним дизайном (мені впринципі подобається дизайн всього бренду). Має дозатор у вигляді розпилювача. Не западає, продукт розпиляється добре, не тече. Має прозору захисну кришку.

🖤Об'єм - 150 мл.

🖤Виробник - Україна.

🖤Текстура - прозора рідина, як водичка.

🖤Аромат - дуже приємний, залишається на волоссі наступну добу точно. Квітковий.

🖤Інградієнти - AQUA, GLYCERIN, CORYLUS AVELLANA LEAF EXTRACT, PERSEA GRATISSIMA FRUIT EXTRACT, OENOTHERA BIENNIS FLOWER/ LEAF/ STEM EXTRACT, HYDROLYZED SILK, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, TRITICUM AESTIVUM GERM EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, PYRIDOXINE HCL, ASCORBIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, NIACINAMIDE, PENTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, XANTHAN GUM, PARFUM.

1 елемент складу середнього рівня безпеки.

🟠PARFUM - Віддушка парфумерна.

2 елементи складу не знайдено.

🟢CORYLUS AVELLANA LEAF EXTRACT - безпечно. Ліщина звичайна.

🟢OENOTHERA BIENNIS FLOWER/ LEAF/ STEM EXTRACT - цілком безпечно. Примула вечірня.

Складом я задоволена. Має чудові інградієнти.

🖤Враження - дію від спрею я помітила. Але повторюсь, я діяла комплексно у вирішенні цього питання. Користувалась доглядовою лінійкою цього ж бренду HAIR RESCUE. А також після нанесення спрею, масажувала подушками пальців шкіру голови, а тоді ще проходилась масажною щіткою - шабером (тільки ці дії вже покращують мікроциркуляцію). Також 1 - 2 рази на тиждень я користуюсь пілінгом для шкіри голови. Спрей я наносила практично кожного дня. Вистачило даної пляшки мені на 1 - 1,5 місяці щоденного використання. Він не забруднює та не обтяжує волосся та шкіру голови. Воно стає гладеньким та доглянутим на вигляд. А ще мені дуже подобається цей квітковий аромат, який тримається на волоссі. Також порадував і його склад. Тому рекомендую спробувати. Волосся випадає не так багато, як раніше. Я ще обов'язково повторю його. Він не є лікарським засобом.

10/10

До речі, на нього зараз діє приємна знижка✨️