TG

UPD !! MyIDi Antioxidant Rich Make-Up Cleanser, який мене вибісив (АЛЕ)

UPD !! MyIDi Antioxidant Rich Make-Up Cleanser, який мене вибісив (АЛЕ)
UPD !! MyIDi Antioxidant Rich Make-Up Cleanser, який мене вибісив (АЛЕ)

UPD 09/08/2024 Дякуючи makeup та представнику бренда MyIdi, вирішили питання шляхом повернення товару (було запропоновано 2 опції - повернення коштів або заміна). Моя баночка дійсно виявилась дивною, бо консистенція не відповідає тій, що має бути. Можливо саме це вплинуло на характеристики засобу. Що саме стало причиною - в процесі з'ясування. Приємно вражена швидкою та адекватною реакцією і від магазина, і від MyIdi. Мій рівень довіри перейшов з кондиції "більше ніколи" у "пізніше щось спробую", тим паче що пару продуктів мені дійсно дуже сподобались.

Це п'ятий продукт і третє моє розчарування від MyIdi. Цей засіб для демакіяжу та очищення мене реально вибісив. Брала за знижкою, 202 грн. за 55 мл

За інформацією від вировника, "засіб для демакіяжу «ANTIOXIDANT RICH» з ферментованою олією шуінко та канабісом – це новий рівень очищення шкіри, тому що цей засіб не тільки дбайливо та ефективно видаляє стійкий макіяж, але й доглядає за шкірою та допомагає у боротьбі проти цілого комплексу проблем."

Що пішло не так? Та майже все

З моменту отримання - здивувало пакування. Шайба з засобом і лопаточка окремо, але разом запаковані у целофан (нажаль, не зробила фото).. Лопатка занадто велика для шайби, хоча туди, у простір між верхнью та захисною кришкою, без проблем помістилася меньша лопаточка від іншого засобу.

Наступне здивування - консистенція. На промо-фото від бренду бальзам схожий на крем-сорбет, тримає форму, тож у мене були певні очікування до консистенції, для мене це важливо. Як вам різниця на фото? Направду, бальзам виявився схожий на сгущенну олію, яка стікає з лопатки при набиранні. Та і загалом виглядає абсолютно інакше. Я б не проти, в реальності засіб виглядає як чарівне зілля)) та приємно пахне, але я очікувала не цього. Бо на візуалі та ароматі особисто для мене плюси закінчились.

UPD !! MyIDi Antioxidant Rich Make-Up Cleanser, який мене вибісив (АЛЕ)
UPD !! MyIDi Antioxidant Rich Make-Up Cleanser, який мене вибісив (АЛЕ)
UPD !! MyIDi Antioxidant Rich Make-Up Cleanser, який мене вибісив (АЛЕ)
UPD !! MyIDi Antioxidant Rich Make-Up Cleanser, який мене вибісив (АЛЕ)

Щодо самого нанесення: Тут я зробила помилку і нанесла цю штуку відразу на обличчя. Намагаючись розтерти по сухій шкірі, що було досить складно, отримала досить відчутний зігріваючий ефект, який просто терпіти не можу. Надалі вже розтирала бальзам між долонями і потім масажувала обличчя. Вічуття "нагрівання" шкіри повністю не зникло, але зійшло до мінімуму, стало терпимо.

І тут - наступний бонус. Засіб погано емульгує з водою. Більше того - з'являється відчуття ніби шкіру обличчя вкрило шаром парафіну чи воску. І це не залежало від кількості використаного продукту, що саме я змивала - санскрін чи ріні по щільності мейки. це відкуття шару воску на обличчі було відчутним та дискомфортним. Доводилось все довго відмивати гелем для вмиваня чи пінкою, після - відчуття переочищення, шкіра стає дуже чутливою і підсушеною. За 10 днів користування моя шкіра перетворилась на дотик як пергамент, візуально потьмяніла, з'явились чорні цятки (я роздивлялась в дзеркальце з 10х збільшенням за день до використання та на десятий). Я зараз навіть не можу собі відповісти на питання " а нахіба аж 10 днів таке терпіти"..

А що він робить з водостійкою тушшю, мммм. Такох панда-ефекту в мене ще не було. Я не знаю чи призначений засіб для зняття саме водостійкого макіяжу з очей, але заявлений як для демакіяжу стійкої косметики.

Доречі, склад виглядає багато:

INCI: Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Coco-Caprylate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Pseudozyma Epicola, Apricot Kernel Oil, Olive Fruit Oil, Sunflower Seed Oil, Angelica Gigas/Lithospermum Erythorhizon Root Extract Ferment Extract Filtrate, Argania Spinosa Kernel Oil, Camellia Sinensis Seed Oil, Sucrose Stearate, Coco-Glucoside, Tocopheryl Acetate, Nigella Sativa Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil.

Висновок.

Я не знаю в чому проблема, бо у засобу просто купа схвальний відгуків, тож моя реакція, скоріше за все, виняток. У мене чутлива шкіра, тому підібрати косметику досить проблематично. Хоча саме з засобами для вмивання зазвичай найменьше невдач. І хоч бренд декларує, що засіб підходить для чутливої шкіри - у мене результат "на обличчі".

Тож, якщо пробували цей диво-засіб для демакіяжу з ферментованою олією шуінко та канабісом від MyIdi, цікаво почути ваші враження. Бо моє особисте - категорично негативне.

Дкую за увагу. Бережіть себе

P.S. Якщо цікаві мої відгуки на інші засоби бренду, то пробувала мус для вмивання (чудовий) https://club.makeup.com.ua/post/24394/

та зволожувальні крем і тонер (нє) та антивіковий філер під очі (дуже задоволена) https://club.makeup.com.ua/post/24513/