Chloé Nomade
Аромат який мене не підкорив. Чи я його просто не зрозуміла?
Замовила в акції Wonder Bundle семпл Chloe Nomade Naturelle,а чомусь отримала звичайний Nomade. І спочатку не могла зрозуміти, чому я не відчуваю ноти піраміди Naturelle. І так як просто Nomade я теж не чула раніше, думала що так звучить Naturelle. Але потім послухавши блогерів зрозуміла, що все ж у мене звичайний Nomade. Який я ще не полюбила. І чи полюблю?
Аромат мене не підкорив, навіть відстоявшись уже набагато більше місяця. Так,з'явились додаткові ноти і він став зовсім трохи цікавішим, але все одно не мій це аромат.
Тип аромату:квіткові, шипрові
Піраміда
Початкова нота:Апельсин, Бергамот, Лимон, Слива мірабель
Нота серця:Біла фрезія, Жасмин, Персик, Троянда
Кінцева нота:Білий мускус, Деревинний бурштин, Дубовий мох, Пачулі, Сандал
Прем’єра аромату:2018
Аромат дуже колючий, занадто шипровий і сильний. Якщо аромат не подобається, то така стійкість це абсолютно не плюс. Шлейф теж дуже потужний.
Відчувається досить сильно годин 6-8, потім затихає і стає більш округлим і м'який. Приємна замша,поєднана з мохом, в базі заколисує ніжністю. Саме база сексуальна і хвилююча. Але до бази ще треба дожити)).
Піраміда дуже приваблива, але щось на моїй шкірі звучить наче чоловічий гель для душа. Такий мас маркетовський і дуже нав'язливий. Чоловік сказав, що від мне пахне гламурним дідком))). Аххх, оце поворот.
Аромат холодний і пронизливий. Я не відчуваю привабливості та елегантності в ньому. У мене він забиває подих.
Спочатку інтенсивно звучить вибуховий цитрус, але він так невдало поєднується з квітами ( я навіть не можу виокремимти квіти-чую просто букет чогось-наче аромашум якийсь), що я відчуваю різкі маскулінні нотки. Настількі сильні і холодні ці ноти, що хочеться навіть закутатись в щось тепле і затишне. Давно я такого не відчувала від парфумів.
Я б його назвала так: неотесаний,гострий,колючий, пронизливий і дуже гучний.
Можливо він заграє восени чи взимку. Чи через рік (але пробник до цього не доживе). Але не зараз.
Звичайно аромат -справа тонка і дуже суб'єктивна. Комусь Nomade- це еліксир соковитості, елегантності, жіночності і привабливості, а для когось-дідівський одеколон))).
Тому це лише моє сприйняття і не більше. Але хотілось поділитись своїми відчуттями. Може я не одна така?))
А як вам Chloe Nomade?
Коментарі (0)