Чистикова Дар'я

Кушон з матовим фінішем

Кушон з матовим фінішем
Кушон з матовим фінішем

Мій перший кушон ever тому, я навіть не знала чого очікувати 😍 На диво, засіб від Moday виявився доволі необхідним у арсеналі: він чудово вирівнює тон, дуже легкий у нанесенні, достатньо стійкий, а ще захищає шкіру від шкідливих ультрафіолетових променів. Розповім про нього детальніше ⬇️

Кушон був запакований у картонну коробочку, котра додатково була затягнута у плівку. Вся додаткова інформація стосовно складу, термінів та іншого присутня.

Футляр та і коробочка кушона виконана у біло-золотих відтінках, виглядає мінімалістично. Всередені футляра знаходиться дзеркало, до речі з додатковою наліпкою і на ньому, та спонж для нанесення, з окремо відведеним місцем 👌

Сам кушон — це пориста губка повністю просякнута тональним засобом. Щоб дістати засіб треба легенько притиснути спонжиком для нанесення.

Відтінок має жовтуватий підтон, але при нанесенні він ніби адаптується. Аромат, як і у будь-якого тонального засобу, не виражений, практично не відчутний. Текстура дуже легенька, не щільна.

Кушон містить у складі гліцерин і воду, які зволожують шкіру, а також діоксид титану для захисту від сонця. Силікони, такі як Cyclopentasiloxane і Phenyl Trimethicone, забезпечують гладкість і довготривалість ефекту, тоді як натуральні компоненти, як борошно з зерен жита, допомагають контролювати жирний блиск.

Враження від використання

Особисто мені було трохи незвично ним користуватися, але засіб залишив лише позитивні враження. Він дає дуже легке і непомітне покриття, при тому відмінно вирівнюючи тон, засіб наче блюрить шкіру, без жирного блиску та закупорених пор.На шкірі взагалі не відчувається.

Пропоную одразу оцінити результат на обличчі:

Виглядає дуже натурально та свіжо. Тон не скочується та тримається протягом 8 годин без проблем. З доглядовими кремами, консилерами та рум'янами не конфліктує.

Що не менш важливо, фініш не липкий та матовий, з легким натяком на природне сяйво під певним кутом.

Для більшої стійкості виробник радить закріпити результат пудрою. Пробувала і так, результат чудовий, таке враження, що уявий візажист постійно мене пудрить та підправяє тон, як на зйомках, обличчя виглядає ідеально 😍

Мені дуже подобається ефект. Якщо ви ще не пробували такий засіб як кушон, матуючий кушон від Moday чудовий варіант для знайомства — ідеальний тон впродовж всього дня гарантовано 👌