PILIRINA 💛💙

Найкраща туш для вій: бюджетна знахідка від Pierre Rene

З огляду на кількість варіантів на косметичному ринку, пошук туші своєї мрії може бути нескінченним. Граючись з однією тушшю, вії можуть мати різний вигляд залежно від техніки її нанесення – від зигзагуватого прокручування до попереднього вигнутого за допомогою керлера.

Для мене ж ідеальна туш та, що не сиплеться й не переноситься на зону навколо очей. Важливо, щоб нею можна легко створити виразніший погляд, коли це треба. Тобто сухі текстури - не моя тема. Та і, звісно ж, якісні складові, які не викликають алергії.

Я її знайшла. Дозвольте представити мою подружку - Blooming Lashes Magnolia Mascara від польського бренду з французьким корінням Pierre Rene.

Класична щіточка з нейлоновими щетинками бездоганно розділяє волоски, даруючи віяловий об'єм. Одним нанесенням цієї туші ви отримаєте довші, пухкіші та густіші вії.

Вона легко нашаровується і з кожним рухом щіточкою додає погляду драми. Покриває кожну вію легким шаром, який залишається еластичним і м’яким на дотик.

Склад туші збагачений арганієвою олією і рисовим воском, забезпечує дбайливий догляд за віями, зміцнюючи і стимулюючи їхній ріст. Має пігментований чорний колір.

Результат ви можете побачити самі. Завжди чула багато схвальних відгуків у адресу Pierre Rene, але коли спробувала сама, зрозуміла загальне захоплення. Рекомендую спробувати, щоб переконатися у якості цієї косметики.

Поділіться, будь ласка, своїм досвідом використання продукції Pierre Rene і своїми фаворитами-тушами для вій. Це вічна тема для всіх дівчаток! 😉