saybeautyk

Joko Blend | Pineapple Body Butter

Joko Blend | Pineapple Body Butter
Joko Blend | Pineapple Body Butter

Я активно тестую різні засоби від бренду Joko Blend, і після багатьох позитивних оглядів у клубі вирішила взяти для себе баттер для тіла.

Зазвичай користуюсь класичними кремами для тіла, тому для мене в новинку такий засіб, як баттер. По суті це більш насичений оліями крем, тому за консистенцію він щільніший та жирніший.

В цю літню пору вирішила обрати аромат ананасу, бо подумала, що він заразз буде дуже доречним і не таким солодким, як, наприклад, кокос.

Баттер представлений у круглій баночці з кришкою,що загвинчується.

Між самим засобом і кришкою була наявна пластикова захисна мембрана. На пакуванні знаходиться вся необхідна інфо про склад, спосіб застосування, терміни придатності та і в цілому про сам кремчик.

Всередині знаходиться сам засіб жовтого кольору і з нереальним ароматом консервованих ананасів - він кисло-солодкий, дуже ніжний та має в собі якусь молочну нотку навіть.

Текстура у нього дійсно жирненька і щільна, вона мені нагадує збите міксером вершкове масло.

Баттер спочатку здається твердуватим, проте він легко набирається і починає танути від тепла рук.

Засіб дійсно насичений оліями, і ми можемо переконатись у цьому дуже просто - на перших позиціях стоїть Butyrospermum Parkii (Shea Butter) (Масло ши), що банате на вітаміни А і Е; Macadamia Ternifolia Seed Oil (Масло макадамії), що містить корисні жирні кислоти; багате антиоксидантами Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (Масло виноградних кісточок); Glycerin (Гліцерин) - комонент НЗФ шкіри; а також Ethylhexyl Olivate (Етилгексил оліват) – зволожувач, виготовлений з оливкової олії.

Дуже легко розподіляється по шкірі, не залишаючи білих слідів та розводів.

Баттер спочатку залишає жирний блиск, але через 5-10 хвилин повністю вбирається і дуже комфортно відчувається на шкірі.

Він не лежить плівкою - і це головне, тому що навіть в спеку мені з ним було нормально активно ходити по вулиці.

Зараз цей баттер - мій порятунок, тому що після переїзду і 4 днів активного контакту з агресивними миючими засобами мої руки перетворилися в такий сухарик,якого вже давно я не відчувала (та і ноги також).

Тому перед сном я щедро мажу проблемні ділянки баттером і на ранок почуваю себе краще, а протягом дня сухість не так сильно мене турбує.

Для тих, хто має суху та подразнену шкіру тіла, цей засіб ідеально підійде. Мені також подобається використовувати його після гоління, тому що баттер гарно заспокоє шкіру та знімає свербіж.

А на зиму такий поживний крем для тіла однозначно стане мастхевом для відновлення🍍