ksnklb

Ефективний крем для волосся

Цей крем для волосся мені "відлила" Ta_nyaaaaaaa, і дівчатаа, це скарб. Хоча у мене лише кілька ml цього крему, я вже бачу, що мені його вистачить на довго, тому навіть не можу уявити на скільки має вистачити великої пляшечки в 200ml.
Як я його використовую?
Ні для кого не секрет, що основна довжина нашого волосся дуже часто пошкоджується різними чинниками зовнішнього середовища, і "незмивашки" можуть значно рятувати візуальний вигляд та стан волосся. Для цього я і використовую цей крем) Кожен раз, коли бачу, що мене не задовольняє стан волосся, кінчиків, або утворились небажані хвильки після косички, я беру невелику кількість цього крему, розтираю в руках та наношу на волосся. Важливо не брати одразу багато крему, а краще взяти трішки і вже по потребі додавати. Він швидко вбирається, випрамляючи волосся(моє волосся пряме), роблячи його здоровішим та міцнішим на вигляд, кінчики з ним мають дуже гарний вигляд. Мені подобається те, що крем не робить волосся липким та не забирає блиск. Так, з кремом, як і з будь-якою незмивашкою, волосся всерівно стає трішки важчим, та тут це не дуже відчувається, і загалом ефект цього вартий.
У цього засобу, до-речі, дуже гарний квітково-солодкий аромат, трішки затримується на волоссі.

Консистенція крему середньої густини.
У складі нам обіцяють ефективні зволожуючі компоненти: оливкову олію, олію аргани, олію ши.