☕️ Karina ☕️

LUNNITSA HYDROLAT ROSEMARY

LUNNITSA HYDROLAT ROSEMARY

Це моє перше та довгоочікуване знайомство із засобом такого формату.

🌿Що таке гідролат розмарину?

Це натуральний косметичний продукт, який отримують шляхом парової дистиляції. Тобто крізь рослину спочатку пропускають пар, а потім збирають конденсат, що утворився в наслідок цього процесу. Всі корисні речовини рослинної сировини передаються в отриманий розчин. Таким чином засіб складається лише з одного активного інгредієнта. Але ефект чудовий.

І це не дивно, адже розмарин містить безліч корисних для людини речовин: кальцій, магній, натрій, калій, залізо, фосфор, вітаміни (PP, A, B6, C, B2, B1, B9) та багато інших.

🌿Який ефект можна отримати за умови регулярного використання?

  • Обличчя освіжається, омолоджується та очищається від різного висипу, бруду. Шкіра заспокоюється, сліди від акне проходять, пори звужуються, пігментація стає менш помітною, шкірні ушкодження швидше загоюються. Крім того, нормалізується водно-ліпідний баланс, що особливо актуально для власників жирної шкіри.
  • Область навколо очей позбавляється від темних кіл, набряклості, «мішків», дрібних зморшків та втоми.
  • Волосся стає блискучим, гладким, починає рости швидше та довше залишається чистим. Сухі локони зволожуються, лупа проходить, шкірний покрив голови заспокоюється та зупиняється випадання волосся. Процеси, що сприяють появі ранньої сивини, сповільнюються.
  • Тіло розслабляється та звільняється від втоми. Негативні думки, агресія та стрес відступають, млявість зникає. На зміну приходить заспокоєння та бадьорість. Шкіра після епіляції швидше відновлюється. Вплив антицелюлітної продукції посилюється.

Він має сильний антибактеріальний та протизапальний ефект.

🌿Варіанти використання :

  1. Спрей – розпиліть ароматну хмаринку на обличчя та волосся, щоб освіжити та наситити їх корисними речовинами. Такий догляд безцінний в спекотні й холодні періоди року.
  2. Тонік – протирайте потрібні ділянки (за таким самим принципом, як ви користуєтеся звичайним тоніком).
  3. Компрес – покладіть спонжики з Гідролатом Розмарин на очі та відпочиньте з примочками хвилин 15-20.
  4. Можна використовувати у чистій формі, а також у якості додаткового інгредієнта до улюблених косметичних продуктів (кондиціонер, шампунь, крем, лосьйон, маска).

Але варіантів застосування значно більше. До речі, діліться своїми способами в коментарях 😊

LUNNITSA HYDROLAT ROSEMARY

🌿Пакування - флакон білого кольору із дозатором у вигляді спрею. Ви тільки подивіться як стильно виглядає. Особливо ця дерев'яна вставка. Розпилювач працює чудово, краплі виходять дрібними, не западає. Має прозору кришку.

🌿Об'єм - 150 мл.

🌿Виробник - Україна.

🌿Аромат - яскравий, трав’яний, розмариновий. Тримається на шкірі 5-10 хв та зникає.

🌿Текстура - звичайна прозора водичка, яка при розпиленні перетворюється в легку хмарку.

🌿Враження - так як зараз літо, то найчастіше я використовую гідролат в якості спрею для обличчя, щоб отримати ефект свіжості та зволоження. Він дійсно круто із цим справляється. Ефект заспокоєння від нього незначний, але присутній. Шкіру не сушить, якщо використовувати в якості розпилення протягом дня. Якщо застосовувати як тонік, то виникає відчуття, що потрібно зволожити шкіру, але після цього й так іде етап зволоження, тому нарікань немає. Розмариновий запах мені не заважає і до того ж, він швидко вивітрюється. Також я пробувала нанести його в якості заспокійливого засобу для шкіри після гоління. Роздратувань уникнути не вдалося, але пройшли вони значно швидше, ніж зазвичай. Тому я задоволена цим засобом.

А які ваші враження?🌿