Спонж для макіяжу
Joko Blend Makeup Beauty Sponge
Сьогодні хочу розповісти про спонжик для макіяжу від Joko Blend 🥰 Так,так, у виробника є і такі товари.
Чи зручний він? Як себе поводить у процесі нанесення тону? Розповідаю ⬇️
Спонжик приїхав до мене у такій додатковій прозорій коробочці. Мінімальна інформація присутня на бокових сторонах.
П о формі спонжик нагадує краплинку, виконаний він зі 100% безлатексного поліуретану.
Розміри компактні: 3.8 на 5.8 см. На вигляд достатньо пружній, не втрачає форми і в той же час його можна стиснути як завгодно. Якщо намочити — він збільшується у розмірі майже вдвічі!
Який він у використанні?
Дуже приємний на дотик, м'який та зручний. Я завжди користуюсь вологим методом нанесення тону, цей спонж не розмазує тон, наносить його рівномірно та тоненько, відмінно розтушовує межі та не полосить.
Кремові текстури вбирає мінімально, тим самим зменшуючи їх розхід.
Така форма дозволяє без проблем опрацювати зону крил носика та інші "проблемні" у нанесенні ділянки.
Що важливо, цей спонжик не містить запаху, тому довго відмивати його перед першим використанням не треба.
Стосовно догляду не вибагливий, хоча це одна з моїх найменш улюбленіших частин рутини, миється він швидко, так само швидко просихає.
Що очікувано, за час використання спонж не викликав подразнень чи алергічних реакцій 👌
Ціна дуже бюджетна, особисто я намагаюсь частіше їх замінювати, тому це не б'є по гаманцю.
Суцільні плюси, ще і такий привабливий персиковий відтінок, краса! Задоволена на 100%❤️
Коментарі (0)