Винник Катерина

Пробники. Чи використовуєте ви пробники, які надходять як комплімент і чи купуєте ви їх спеціально?

Пробники. Чи використовуєте ви пробники, які надходять як комплімент  і чи купуєте ви їх спеціально?

В дописах часто зустрічаються відгуки на продукцію , яку використовували як повнорозмірні в протягом тривалого часу , так і після використання 1 пробника.

Але в мене питання: чи можна щось зрозуміти після одного (максимум 3) використання?

Я купую пробник з метою зрозуміти чи не викличе продукт у мене алергію. Бо все інше - то вже накопичувальний ефект. Зволоження після 1 разу використання жоден крем на цілий тиждень не забезпечить. і не підтягне. Та і мімічні зморшки не розгладить... просто чи дійсно відгуки будуть об'єктивні після 1 разу використання?

в моїй колекціі пробників є деякі повторювання, що їх вже можна в міні-версію продукту скласти.

але вони так і лежать без діла. Тому що розумію, що навіть, якщо я їх спробую, навряд чи куплю повний розмір.

Пробники. Чи використовуєте ви пробники, які надходять як комплімент  і чи купуєте ви їх спеціально?

здебільшого, із "подарункових" пробників я використовую ті, повнорозмірні продукти яких я хочу і зможу купити. Так само і замовляю лише ті, повнорозмірні версії яких я хочу надалі використовувати. Але спочатку мені треба пересвідчитись чи дійсно засіб мені підійде, чи не викличе алергії, наприклад. А решта так і лежать. Що не підходить за віком /типом шкіри - віддаю мамі чи сестрі. Чи ще комусь. А інше так і лежить. Чекає свого часу.

Із спец-замовлень я можу виділити останнім часом лише la roche-posay. Бо це те, що я замовляла обдумано. Решта - це "компліменти".

зараз напишу коротко про те, що співпало в очікуваннях, а що розчарувало.

Так, наприклад, у мене відпало бажання купувати повнорозмірний тонуючий крем-гель la roche-posay з захистом 50+ через те, що він дуже темний для мене. Але матуючий - можливо для літа куплю.

Крем навколо очей від Kylieskin був відкриттям через легке тонування. Так, я його за можливості теж придбаю. А поки використовуватиму засіб у тих пробниках, що в мене ще є. Коли я відкрила перший пробник - то була здивована кольором. Але потім вирішила використовувати не самостійно, а на мій базовий крем під очі. І так трохи висвітлити темні кола. І так, мені це сподобалось.

Sephora gly - я думала що ця фірма краще від гарньєр чи українських , але по факту виявилась такою ж - знімає усе, окрім тих цяток на носі))))

А як ви ставитесь до пробників? чи використовуєте все, що вам кладуть у якості подарунка до замовлень? Як часто замовляєте пробники спеціально?