Annet🦄

Чи вірите ви в патчі від прищів?

Чи вірите ви в патчі від прищів?

Привіт! Якщо чесно я довго роздумувала над потрібністю цього допису, адже продукт недорогий і можна було б мовчки його затестити та забути... Але ви мусите знати правду... або мою субʼєктивну думку, що майже те саме.

Одним словом трапилася у мене ось така пригода у вигляді прищика на самій лінії росту волосся. Якщо чесно я підозрюю у цьому тільки недомиття цієї ділянки під час вмивання - мабуть залишки сонцезахисту цю пору і забили. Отже, маємо прищ - та ще й який - великий, червоний, болючий. Саме час спробувати патчі від прищів Some By Mi Clear Spot Patch!, - подумала я)))

Чи вірите ви в патчі від прищів?

Я старанно наклеїла на чисту суху діляночку прища патч і лягла спати, очікуючи дива.

Настав ранок і ззовні вигляд мій прищ мав цілком достойний - ніби посвітлішав. Я, затамувавши подих, почала знімати патч, аби переконатися, що диво таки сталося, але ....

Після зняття патчу мій прищ залишився точно таким самим, як і був до маніпуляцій. Яскравий, болючий, червоний - на жаль. Можливо його слід було тримати кілька діб... Можливо, це просто таки плацебо для самонавіювання лікування. Мені здається, що мій метод із ефірною олійкою чайного дерева все ж таки працює набагато краще для поодиноких запалень.

На продукт дуже багато позитивних відгуків, то ж комусь ці патчі реально підходять.

Отже, які будуть "за" патчі:

Це потрібна штука, коли кількість запалень невелика, але руки люблять наробити шкоди і розколупати це "добро" до більших масштабів. Натикнувшись на патч, палець зупиняється і вже не можна щось там нашкрести собі "на автоматі".

"проти" - особисто для мене це була пуста витрата грошей, бо засіб не був ефективним (або я не зрозуміла як ним користуватися). Але на то це і досвід.

А яка ваша думка? Потрібна особисто вам ця штука у бʼюті аресеналі?