Соковите літне липкомбо
LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner 403/The Myth of Utopia Ultra Neon Lip Tint
Останнім часом всі мої комбінації для макіяжу габ - сяючі. Це обо блиски в поєднанні з тінтом для губ, або бальзамні помаді і дуже рідко я ношу щось матове.
Поєднання олівчика LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner у відтінку 403 та блиска-тінту для губ The Myth of Utopia Ultra Neon Lip Tint прийшло до мене спонтанно, але дуже полюбилось.
Нажаль, блиск-тінт для губ The Myth of Utopia Ultra Neon Lip Tint вже майже ніде не можно придбати, але я все чекаю, коли такий продукт вийде у постійній лінійці, бо ця текстура - просто казкова!
Він пахне віноградом - це щось з дитинства! Дуже зручний виликий аплікатор, якій з 1 нанесення залишає на губах багато продукту. Дуже щільна, наче желейна, текстура, не затікає у мімічні зморшки губ та не виходить за контур. Не всмоктується у шкіру за 10 хвилин, не зміщується з продуктами під собою - тому губи довго виглядають соковито, наче у глазурі. Нажаль, соло я цей блиск-тинт не ношу, бо він має термоядерний рожевий відтінок тінту на губах і це мені не подобається, але в поєднанні з коричневим олівцем він виглядає шикарно!
Ось таки соковити губи виходять з цима продуктами.
Тінт надає трошки рожевого підтону, але це вже не так термоядерно і мені подобається такій результат.
Lamel, поверніть The Myth of Utopia Ultra Neon Lip Tint у постійну лінійку своїх продуктів у якомусь більш носибельному відтінку, щоб це можно було носити на губах самостійно тим, хто не любить рожевий!
Коментарі (0)