Червона кремова помада GUERLAIN Kiss Kiss Shaping Cream Lip Colour 325 Rouge Kiss
Нова червона помада в арсеналі + свотч
Останнім часом я захопилась червоними відтінками помад і в мене опинилась в руках ця крихітка від GUERLAIN Kiss Kiss Shaping Cream Lip Colour у відтінку 325 Rouge Kiss.
Помада має неймовірну м'яку кремову текстуру, лягає дуже рівномірно, не стягує (а навпаки зволожує) вуста та має приємний ненав'язливий аромат. Колір класичний червоний, не вульгарний. Має сатиновий фініш.
Нажаль відтінок трошки засвітлий для мене, я люблю більш темні бордові кольори. Але я спробую з нею подружитись і можливо накладатиму тонким шаром на більш темний олівчик для губ.
Про стійкість поки що нічого не скажу, бо не носила весь день. Зараз дуже спекотно і всі звичайні помади просто стікають, тому почекаю похолодання)
Але коли я її змивала, то помітила дуже стійкий гарний пігмент залишається. Я думаю в носці контур може трохи пливти і треба буде оновлювати періодично, як зазвичай це трапляється з кремовими продуктами. Але вона не зникатиме повністю.
Якщо обирати яскраві кольори на свято, я б обрала матовий стійкий блиск, який витримає і вживання напоїв і їжі і не пливтиме. В мене є такий рятувальник, напишу про нього згодом)
Оновлення відгуку
Дякуючи дівчатам у коментарях я вирішила все ж таки походити з цією помадою весь день і була дуже приємно вражена)
Колір дійсно дуже гарний, класичний червоний. Стійкість виявилась кращою, від помади від shiseido. Я ходила з нею годин 7 і за цей час контур не поплив взагалі, навіть після вживання обіду. Сходить вона поступово, не плямами. Оновлювала я її на вустах 1 раз. Якщо повністю її намагатись стерти, то на губах залишається відтінок досить насичений, як від тінту.
Змивала її оливковою олією (вже десь пів року весь макіяж змиваю нею).
Дуже рекомендую протестити цю помаду) Тепер хочу і інші відтінки спробувати
Коментарі (0)