krutoguuz

ІЗРАЇЛЬСКИЙ ДОГЛЯД ЗА ОБЛИЧЧЯМ

ІЗРАЇЛЬСКИЙ ДОГЛЯД ЗА ОБЛИЧЧЯМ

Два набори я отримала в подарунок від MAKEUP Club за ось це відео https://club.makeup.com.ua/looks/44973/ .

Сьогодні поговоримо про серію HYDRATION & RADIANCE.

ІЗРАЇЛЬСКИЙ ДОГЛЯД ЗА ОБЛИЧЧЯМ

В основі сироватки Osmoter - це унікальне поєднання мінералів Мертвого моря, в якому налічується кілька десятків видів мікроелементів і солей. Активні компоненти покращують клітинний метаболізм, нормалізують водний баланс, мають інтенсивну зволожувальну, освітлювальну та захисну дію.

Сироватка має гелеву консистенцію з фіолетовими блискітками, але їх після нанесення не видно на шкірі. Приємно відчувається на шкірі. Пробника мені вистачило на тиждень, дуже економно у використанні. Після тижня викоритань я помітила покращення пружності шкіри і наповнення її, мені дуже сподобався ефект від продукту.

Оцінка засобу 10/10

Засіб створений на основі ексклюзивної запатентованої технології AHAVA DSOC™: потрійна концентрація Osmoter™ та фірмова суміш мінералів Мертвого моря. Такий потужний комплекс посилює гідратацію шкіри, надаючи їй клітинної енергії та продовжуючи її молодість. Продукт, збагачений рослинними антиоксидантами, нівелює шкідливий вплив довкілля на епідерміс, зберігаючи його свіжий та здоровий вигляд.

Схожа консисентція до попередньої сироватки, але трішки більш густіша. Неймовірно приємно відчувалася вона на шкірі. Відчувалося неймовірно приємне відчуття наповнення та шкіра дуже приємна на дотик.

Пробника мені вистачило на 4 використання, але я люблю так щедро наносити засоби.

Оцінка засобу 10/10

Косметичний засіб збагачений водою Мертвого моря, цілющим еліксиром, який містить безліч корисних для шкірного покриву мікроелементів. Крем-гель комплексно оздоровлює шкіру, вона має свіжий, шовковистий і сяйний вигляд.

Засіб немає вираженого аромату, легка гелева та дуже комфортна консистенція. Приємне відчуття зволоження, але занижую оцінку через те що я на лікуванні і мені було трішки мало зволоження, але в цілому дуже достойний крем.

Оцінка засобу 9/10

Маска збагачує шкіру корисними мінералами, очищає пори, виводить шлаки й освіжає. Її ніжна консистенція легко наноситься на обличчя. Грязьова маска ефективно розгладжує зморшки, усуває сліди втоми та підтягує шкіру.

Маска усуває запалення і подразнення, відновлює захисні функції шкіри. Насолоджуйтеся природною красою, молодістю і свіжим виглядом. Подбайте про шкіру обличчя, а вона потішить вас ідеальним кольором і шовковистістю.

Тут в мене було чимало запитань. На сайті було вказано залишити на 5-7 хвилин, а для більшого впливу залишіть маску на 5-10 хвилин. На пробнику було написано на нести на 2 хвилини. Я наносила відразу весь вміст пробника і тримала 4 хвилини, але на мою думку це вже забагато. Бо маска почала підсихати і стягувати і я її швидко змила. Друге фото в каруселі ДО нанесення маски, п'яте фото це вже ПІСЛЯ. Після маски на шкірі відчувалася легкість, підтяжка та легке освітлення.

Маска класна, але мені не дуже сподобалося те що вона так швидко засихає, тому занизила бал.

Оцінка засобу 9/10

Раніше в мене ніколи не було засобів з мінералами МЕРТВОГО МОРЯ і після цієї лінійки я під дуже приємними враженнями від їх дії. Моя шкіра дуже оцінила засоби та після використання дуже приємна на дотик.

Дуже дякую MAKEUP Club за такий подарунок та можливість познайомитися з новим брендом 🥰