khoroshaeva

Неймовірно приємна розпаковка)

Неймовірно приємна розпаковка)

Всім привіт✌️

Подаруночки завжди приємно отримувати, бо це заряд позитивних емоцій, яких зараз дуже не вистачає). Вдвічі приємно їх отримувати у номінації від makeup club🤍.

Дуже дякую за увагу та можливість знайомитися з новими, цікавими брендами). Ще хочу подякувати дівчаткам, які роблять дуже гарні та цікаві дописи, які хочется підтримувати та коментувати, ви чарівні🥹

Неймовірно приємна розпаковка)

5 цікавих продуктів для догляду за волоссям та тілом від українського бренду Honest Products. Я бачила продукцію цього бренду, але якось нічого не пробувала та чомусь він не часто з'являвся у стрічці клубу, що дивно, адже перші враження від пакування та текстур - вау. Маю надію, що тепер Honest Products будуть постійними героями дописів в makeup club👌

У боксику:

  • Зволожувальний крем для рук та тіла - 500 мл. Має неймовірно естетичне та зручне пакування, дуже приємний, ніжний аромат та легеньку текстуру. Вже встигла ним скористатися, сподобався).
  • Делікатне рідке мило - 500 мл. Також у гарному пакуванні та з дуже приємним ароматом. Ще підглянула на асортимент бренду та побачила, що у них є змінні блоки з милом, що дуже зручно).
  • Регенерувальний крем для ніг - 100 мл. Тут пакування приємне не тільки зовні, але й на дотик, якийсь антистрес). Знов гарний аромат та плотненька, але пластична текстура. Вже встигла потестити його - приємно зволожує та пом'якшує. Мені здалося, що він буде непоганим варіантом не тільки для ніжок, але й для ручок).
  • Шампунь для очищення та захисту - 250 мл. Знову естетичне та дуже ергономічне пакування. Аромат приємний, косметичний, ненав'язливий.
  • Бальзам для живлення та захисту - 250 мл. Тут все аналогічно із шампунем).

Всі продукти з боксику справили дуже приємні враження, буду тестувати, а потім зроблю детальні дописи про кожен продукт, бо ці баночки заслуговують окремої уваги🥰

Ще раз дякую makep club та бренду Honest Products🤍

Дякую за увагу🤍