Mary Ost

JOKO BLEND | Міцелярна вода для комбінованої та жирної шкіри

Привітик🤗

Ось уже кілька років міцелярна вода - мій must have, адже цей засіб я частіше всього використовую для зняття макіяжу.

А оскільки в моєму арсеналі є як звичайні косметичні засоби, так і більш стійкі, стараюсь обирати міцелярку яка би справлялась і зі стійким макіяжем.

Саме такою для мене виявилась міцелярна вода для комбінованої та жирної шкіри від Joko Blend з нової лінійки Skin Detox.

JOKO BLEND | Міцелярна вода для комбінованої та жирн�ої шкіри

Об'єм: 200 мл.

Бренд: Joko Blend (Україна)

Вік: 16+

Призначення: антибактеріальне, очищення, зволоження, матування, тонізування

Тип шкіри: жирна, комбінована

Класифікація: натуральна косметика

Складові доволі приємні, радує відсутність агресивних компонентів:

Aqua (Water), PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sorbitol, Pentylene Glycol, Glycerin, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Panthenol, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Triethanolamine, Sodium Benzoate, CI 42090, CI 19140, Hexyl Cinnamal.

Красива картонна коробочка ніжного фісташкового кольору. Пакування відповідне по стилістиці до усієї лінійки Skin Detox. Милий дизайн одразу впадає в око.

В картонній упаковці знаходиться прозора пластикова пляшечка, що дуже зручно - адже одразу видно скільки продукції залишилось.

На флаконі ( як і на коробочці) - максимум інформації про засіб і його виробника.

Акуратна кришечка фліп-топ щільно закривається, рідина не проллється.

Засіб прозорий, рідкої і легкої консистенції, якою і має бути міцелярна вода.

Аромат неймовірно приємний, свіжий, як і у інших засобів даної лінійки.

Міцелярна вода - це перший етап очищення шкіри. Засіб зазвичай наноситься на ватний диск і легкими масажними рухами видаляються забруднення та макіяж. Залишки міцелярки змити водою.

Зі своїми функціями міцелярна вода від Joko Blend справляється ідеально.

Макіяж видаляється дуже добре, не потрібно терти - достатньо легких рухів. Якщо чесно, я не очікувала, що навіть стійка косметика піддасться цій міцелярці. Тому провела невеличке тестування саме на стійких декоративних засобах.

Тож тестування на стійких продуктах показало усю силу засобу. На фото можна побачити як міцелярна вода видалила стійку косметику. Після одного проведення ватним диском із засобом лишились незначні залишки декоративних, після повторного застосування - ідеальне очищення.

Відмічу, що за період застосування у мене не виникало ніяких подразнень та алергічних реакцій на шкірі.

Засіб не сушить і не стягує шкіру. Залишає відчуття свіжості та чистоти.

Я задоволена і вам раджу спробувати міцелярну воду для комбінованої та жирної шкіри від Joko Blend🫶🏼