Чистикова Дар'я

Shelly Hand Cream Set

Shelly Hand Cream Set

Побачивши цю новиночку я теж не змогла втриматися. Це ж така чудова можливість спробувати та обрати найкращій крем для себе або просто порадувати подругу, колегу чи маму ❤️

У якості я навіть не сумнівалась, це далеко не перші засоби Shelly на моїх поличках. Набір виглядає презентабельно, додатково затягнут у плівку та наглядно демонструє вміст, а саме:

🩵 Крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки

🩷 Крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії

💜 Крем для рук і нігтів з алантоїном, екстрактом равлика й олією каріте

Всі по 45 мл. Мають зручний дозатор у формі фліп-флоп кришечки та додаткову фольговану пломбу на отворі флакончика.

Консистенція теж більш менш однакова — легка, схожа взбиті вершки, не липка та жирна, не створює ефекту плівки на шкірі. Всі легко розподіляються по шкірі та швидко вбираються. Відчуття від нанесення кремів дуже комфортні та приємні.

Креми містять зволожуючі і пом'якшувальні компоненти, такі як мінеральне масло, масло ши і гліцерин. Але все ж таки є ряд відмінностей, пропоную їх і розглянути ⬇️

Цей крем живильний, зосереджений на відновленні і зміцненні нігтів завдяки гідролізованому кератину.

Також тут є срібний цитрат, що додає антисептичний ефект та екстракт арніки — допомагає зменшити запалення.

Мені подобається наносити його на ніч, так він довше діє і ручки на ранок ніби з відпустки 🤭 До речі, він має найменш виражений аромат, його практично немає.

Позіціонується як пом'якшуючий, він підтримує пружність та еластичність шкіри завдяки гідролізованому коллагену і еластину. Екстракт півонії дає додатковий антиоксидантний захист.

Він неймовірно ніжний, має квітково-вершковий аромат. Ідеальний для використання будь-де та будь-коли, це мій варіант для вулиці, коли просто є бажання намастити ручки 🙌

Цей мій улюблений, знайома з ним давненько. Він має регенеративні властивості завдяки фільтрату слизу равлика. Також є у складі аллантоїн, що допомогає заспокоїти і відновити шкіру.

Аромат дуже приємний, квітковий, вмить приводить до ладу ручки після миття посуду, прибирання чи інших домашніх справ👌

Підсумовуючи раджу, впевнена, ви не залишитись байдужими до продукції Shelly і придбаєте повнорозмірний варіант вподобаного крему ❤️