PolLya

L'Oreal revitalift . Флюід . SPF 50.

L'Oreal revitalift . Флюід .  SPF 50.

Уже відомо, що засоби з SPF захистом треба використовувати все літо. Якщо ж взимку користуємось доглядом з кислотами, то вдень теж треба крем з SPF не менше 20. Весна- пора яскравого сонця і світлої після зими шкіри, тому теж темпи користування санскріном не збавляємо. Отже, маємо багато причин "прописати" засоби з SPF на своїх поличках на круглорічній основі.

Моя зима '24 була дуже не організованою і тривожною. Тому цей період я "проскочила" без СПФ-засобів. А навесні вже побачила, що вирішуючи проблеми шкіри, повинна терміново купити крем з рівнем захисту SPF 50 і не менше.

Першим моїм санскрином в цьому році став L'Oreal anti-UV fluid revitalift clinical. З моєю жирною проблемною шкірою я не відразу змогла зважитись на цю покупку. З одного боку - флюід, тобто легкий. З іншого - антивіковий, значить насичений, поживний. Прискорила моє рішення акція в магазині : другий куплений санскрин на 40% дешевше. Тому я з легким серцем взяла два: revitalift і трішки легший bright reveal. Заодно визначусь, який догляд мені потрібен більше : боротьба з віковими ознаками шкіри чи очищення та догляд за проблемною шкірою.

Першим почала використовувати антивіковий флюід. Найбільше хвилювалася, що шкіра блищатиме. І вона блищала. Але не відразу, а годин через 2-3. Так, по інструкції уже через 2 години треба вмиватися і наносити крем наново. Але, ну чесно, де треба працювати, щоб мати умови догоджати личку? Отже, наношу на ввесь день. Шкіра блищить, але це не можна назвати жирним блиском. Просто відразу, після нанесення флюіду L'Oreal, обличчя, як підсвічується трішки, а з часом блис стає більш сатиновим. Якщо хтось любить матові покриття, то тут без пудри не обійтись. Але в моєму віці матовість у макіяжі обличчя грає не на стороні добра. Далі, щодо закупорки пор. Тут я не підказчик, бо у мене пори забиваються від будь якого SPF засобу. Завжди. Тому, знову ж, мінус не ставлю. Є поодинокі пігментні плями. Трішки висвітлились. А я і не чекала цього. Був розрахунок на те, щоб більше не з'являлось, а тут як бонус - зимові "рижинки" стали світлішими. І в цілому шкіра обличчя стала рівніша і доглянутіша.

Взагалі користуватись флюідом було дуже комфортно. Я під нього навіть крем не наносила, хоч так, можливо , і не можна. Засіб не було відчутно на шкірі, хоч наносила його " як лікар прописав": регулярно і великими порціями на обличчя, шию і зону декольте. Словом, не побачила я причин боятися його використовувати на своїй шкірі . Так само, як не бачу причин не рекомендувати вам Флюід L'Oréal revitalift clinical SPF 50 до покупки. Дуже рекомендую! Купіть, користуйтеся і гарнішайте .))