☕️ Karina ☕️

BIOIL для волосся

BIOIL для волосся

Я вже розповідала про сироватку для тіла від цього бренду. Вона мені дуже сподобалась. А як щодо цієї?

Сироватка живить та відновлює волосся, надає бездоганний вигляд, робить його більш міцним!

💜Властивості -

  • Зволоження: сироватка сприяє зволоженню волосся та шкіри голови, запобігаючи та усуваючи сухість.
  • Стимуляція росту: допомагає стимулювати ріст волосся, покращує кровообіг шкіри голови та забезпечує постачання поживних речовин до волосяних фолікулів.
  • Зміцнення та покращення текстури волосся: сироватка зміцнює волосся, роблячи його більш гнучким, м'яким і блискучим, покращує текстуру, зменшує ламкість, знижує появу посічених кінчиків.
  • Пом'якшення та заспокоєння шкіри голови: сироватка має заспокійливий ефект, зменшує подразнення та свербіж.

💜Спосіб використання -

  1. Для стимуляції росту та глибокого відновлення шкіри голови: сировотку нанести в чистому виді на коріння волосся та масажуйте його по всій поверхні голови. Залиште маску на 30-60 хвилин, а потім двічі промийте шампунем, щоб уникнути жирного блиску.
  2. Для живлення та покращення текстури волосся: використовувати, як доповнюючий засіб для масок, кондиціонерів та шампунів. Додайте 2-3 крапель в засіб та розподілити по всій длінні волосся, залиште на 3-5 хвилин, і потім ретельно змити.
BIOIL для волосся

💜Пакування - сироватка знаходиться в прозорій пластиковій ампулі, а та в свою чергу - в картонній упаковці, на звороті якої зазначено всю необхідну інформацію. Картонне пакування закривається внизу за допомогою прозорої наліпки. Все зручно та надійно.

💜Об'єм - 2 мл. Вистачає на декілька разів (залежно від того як саме ви її будете використовувати). Також можна придбати 5 шт по 2 мл в одному пакуванні.

💜Виробник - Україна.

💜Аромат - натуральний, лавандовий.

💜Текстура - олія, масляна.

💜Враження - я залишилася дуже задоволена даною сироваткою. Використовувала двома способами, які зазначив виробник. Наносила на шкіру голови та масажувала подушками пальців, а потім масажною щіткою, залишила приблизно на 40 хв перед миттям голови. Корені не жирні, з легкістю шампунь вимиває засіб. Щоб оцінити дію на ріст волосся, то треба використати курсом. Добре заспокоює та зволожує шкіру голови, якщо є якісь подразнення. Також додавала декілька крапель до бальзаму для волосся, тримаю 5 хв і змиваю. Волосся на вигляд живе, блискуче, зволожене, м'яке та приємне. Додаю фото.

10/10