Yustal

Крем для рук Beauty Derm Hydro Boost

На цей крем я задивлялась давно і причина тому одна — амінокислоти. Щоразу як бачу засіб догляду з амінокислотами, в мене загоряються очі, тому що амінокислоти входять до складу натурального зволожуючого фактору нашої шкіри й певні амінокислоти сприяють відновленню шкіри, а шкіра моїх рук страждає від частого миття і на вечір стає сухою як пергамент.

Крем для рук "Екстразволоження шкіри" від українського виробника Beauty Derm продається у тубусі об’ємом 75 мл. Користуватись кремом можна 12 місяців після відкриття.

Склад крему:

Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Parfum (Fragrance), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Xanthan Gum, Panthenol, Betaine, Sodium PCA, Sorbitol, Serine, Glycine, Glutamic Acid, Alanine, Lysine, Arginine, Threonine, Proline, Disodium EDTA, Phospholipids, Sphingolipids, Sodium Hyaluronate, BHT, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate.

У складі синтетична кремова база, ароматизатор, згущувач, трошки кокосової олії, профіль амінокислот, фосфоліпіди та сфінголіпіди, складні ліпіди, котрі підтримують бар’єрну функцію шкіри, гіалуронат натрію, консерванти.

Крем я придбала за 49 гривень і вважаю склад більш ніж достойним за таку ціну.

Мої враження:

Крем не був додатково захищений від відкриття. Пластик тубуса шершавий. Перше, що мене приємно вразило це аромат. Зазвичай дешева косметика пахне так, що на мій смак, краще б її не ароматизували зовсім, в цього ж крему дуже приємний запах, який може підійти як жінці, так і чоловіку. Крем помірно густий та жирний, якщо використовувати його вдень, хочеться стерти надлишки серветкою, щоб шкіра рук не була жирною, крем всмоктується не повністю.

Крем для рук Beauty Derm Hydro Boost гарно працює: зволоження та відновлення присутні, було б краще якби крем був на натуральній базі, але тоді й ціна була б іншою. Це не найкращий варіант крему для рук, який в мене був, але дуже хороший і, зважаючи, що креми для рук в мене закінчуються швидко, я залюбки придбала б його ще раз, чергуючи у використанні з натуральним кремом для рук для найкращого ефекту.