Zera Khaibulaeva

Враження від набору пробників від La Roshe posay

Враження від набору пробників від La Roshe posay

Цей набір пробників я брала з собою під час госпіталізації у лікарні, вони зайняли небагато місця і якраз мені їх вистачило на 4 дні перебування там.

Взагалі, мені бренд дуже імпонує, а ще тішить, що зазвичай такі пробники доступні в аптеках і їх можна сміливо питати у консультанта бренда.

До набору входить:

🔸Інтенсивний зволожувальний крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя Hydraphase HA light ( цей засіб мені дуже сподобався)

🔸 Зволожуючий крем для захисту та заспокоєння нормальної та комбінованої чутливої шкіри обличчя Toleriane Sensitive

🔸 Сироватка для зволоження, корекції зморшок, відновлення пружності чутливої шкіри Hyalu B5

Ці засоби з різних зволожуючих лінійок, в буклеті все дуже гарно розписано і можна побачити які засоби входять до якої лінійки і обрати засоби по потребах, а пробники, як приємні бонуси, завдяки яким можна ознайомитись з продуктом, консистенцією, ароматом.

Розкажу про враження від використання кожним пробничком.

Я маю комбіновану шкіру і мені достатньо легких консистенцій для зволоження.

Саме тому мені і сподобався перший засіб-Hydraphase HA light.

Взагалі, я за одне використання комбінувала по 2 продукти.

Після вмивання-спочатку сироватка і закривала зверху кремом або Hydraphase HA light або Toleriane Sensitive.

🔸Сироватка Hyalu B5, має прозору, нажаль, липку консистенцію і має віддушку, аромат має легку квіткову композицію, мені в принципі, приємний. На шкірі сироватка лягає добре, але саме через липкість я не могла використовувати її соло і закривала кремом.

Пробничок має 1,5 мл, має екологічне упакування.

Це антивікова сироватка, яка розроблена для корекції зморшок і відновлення пружності. Виробник обіцяє, що вже за 4 години Ваша шкіра стане помітно рівнішою, за 1 годину відбудеться відновлення захисного барʼєру шкіри, п за 4 тижні-зменшиться від 24% зморшок.

Мені сироватки вистачило на 2 дні, тобто на 4 використання. Вона зволожує шкіру, але на моєму обличчі відчувається відчуття плівки, особливо, якщо не закрити кремом.

🔸Зволожуючий крем для захисту та заспокоєння нормальної та комбінованої чутливої шкіри обличчя Toleriane Sensitive

Цим кремом я закривала сироватку і користувалась ще пару разів після того, як сироватка закінчилася.

Крем має плотну текстуру, але при цьому гарно лягає на шкіру .Цей крем більше підійде дійсно сухій шкірі.

Цей крем без віддушки, без аромату.

У складі немає спирту, є кераміди, гліцерин, термальна вода, вітамін В3.

Крем має комфортну формулу для чутливої шкіри. Якщо маєте суху, стягнуту шкіру, то це ваш варіант. Мені сподобалось зволоження, але зранку мій лоб був жирний.

І вишенька на торті:

🔸Інтенсивний зволожувальний крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя Hydraphase HA light, який мені дуже сподобався.

В лінійці Гідрафаз є крем і для комбінованої і для сухої шкіри, мій ідеальний варіант вийшов якраз цей пробник H light. Він має легку текстуру, після нього в мене не було відчуття жирного лоба. Шкіра дійсно гарно зволожена в міру, приємна на дотик, мʼяка. Відчуття від використання приємні.

У складі крему є високомолекулярна та низькомолекулярна гіалуронова кислота, які в комплексі гарно зволожують і надають пружності шкірі.

Мені дуже сподобалось, що у тестувальний набір для порівняння додали різні засоби по призначенню і текстурі. Завдяки цьому набору, мені вдалось їх спробувати якраз обрати фаворита.

Під час тестування, неприємних відчуттів у вигляді висипок або печіння не виникло.

Тож, при можливості, дівчата, рекомендую спробувати і обрати для себе гарний зволожуючий засіб.

Бережіть себе♥️