LunarDemetria

DIBI Milano або італійське задоволення для тіла, обличчя і душі

DIBI Milano або італійське задоволення для тіла, обличчя і душі

Привіт!

Як я вже казала, я обожнюю пробувати щось нове для себе. І догляду це теж стосується. Тож сьогодні я вирішила розповісти про бренд, що відкрила для себе нещодавно, але який мені просто неймовірно сильно зайшов. DIBI Milano – це італійський бренд, що позиціонує себе як такий, що пропонує швидкі та надійні рішення проти недосконалостей. Серед його лінійок представлені засоби і для обличчя, і для тіла, я спробувала трошки з кожного сегменту і готова нарешті ділитися з вами. Я розкажу одразу про кілька серій, кожна з яких точно знайде своїх шанувальниць.

Я маю жирний тип шкіри обличчя, який за настроєм взимку може стати більш комбінованим. При цьому я алергік, чутлива до купи всього, тому знайти те, що дійсно мені підійде – досить складно. Після умивання та загалом протягом дня в мене може з'являтися почервоніння, особливо на щоках. Наразі маю велику кількість висипань, підозрюю активізацію акне, є кілька слідів від нього.

Стосовно тіла – у мене присутні розтяжки через свого часу дуже швидкий і сильний стрибок у рості та вазі. Також є целюліт. Тому засоби для підтяжки та нормалізації стану шкіри – це те, що мене цікавить. Саме такі у мене й трапилися серед пробників, тому мені точно є про що розповісти.

Почнемо ми з продукту для обличчя, який здатний надати легке освітлення, повернути здорове сяйво і при цьому боротися з пігментними плямами. У всякому разі, так нам обіцяє бренд. Він має досить приємну текстуру вона не надто рідка, але і не густа. Його запах ближче до нейтрального, я не відчула ніяких надто яскравих нот. Крем чудово розподіляється та швидко вбирається, його треба зовсім небагато, тому пробника мені вистачило на кілька разів.

Його формула збагачена екстрактом планктону для детоксу, екстрактом солодки, що додає внутрішнього сяйва, а також амінокислотним комплексом для глибокого зволоження. Для безпосереднього освітлення плям тут міститься ще й спеціальний Whitology complex, що вирівнює тон та зменшує вплив вільних радикалів.

Моїй шкірі він підійшов, я отримала відчутне приємне зволоження та пом'якшення. Після нанесення одразу складно сказати про вирівнювання тону, але усі видимі ефекти, які можна було побачити неозброєним оком за декілька використань, я отримала. Загалом же засіб більше підійде тим, хто має виражену гіперпігментацію і хоче зменшити її прояви, це трохи не моя історія.

Цей крем виявився просто моєю паличкою-виручалочкою! Кілька днів тому я вирішила зробити макіяж, але наносити тональний засіб не хотіла. І рука сама просто потягнулася до пробника, адже там написано про боротьбу з почервоніннями. І я дійсно побачила цю дію!

Бренд обіцяє нам заспокоєння та нейтралізацію почервонінь, зволоження, а за регулярного використання – усунення куперозу і розацеа. Тут міститься ніосомний комплекс, що допомагає проникати інгредієнтам у шкіру, цераміди та вітамін РР. До того ж тут присутній пантенол, гамамеліс та олія купуасу. Усі разом вони забезпечують заспокоєння та захист, сприяють регенерації та борються із запаленнями. До того ж тут присутній сонцезахисний фільтр, яким є оризанол.

При нанесенні виявилося, що це – дуже приємний досить густий крем, що має ледь помітний зеленуватий відтінок. Після вбирання щоки стали не такими червоними. Шкіра дійсно відчувалася заспокоєною, зволоженою. При цьому він не залишив слідів, як може відбуватися з продуктами, які мають якийсь колір. Він, звісно, не перекриває тон обличчя, адже і не створений для цього. Але натомість він зменшує прояви почервонінь та забезпечує приємне відчуття легкої свіжості.

Наступним на черзі у нас є крем для тіла, який я спробувала як самостійно, так і в якості засобу після інших процедур. Якщо порівнювати з засобами для обличчя – він є досить легким, швидко розподіляється, а невеликої краплі мені вистачило на всю ліву сторону мого тіла.

Щодо обіцянок виробника у нас підвищення еластичності, зменшення сухості шкіри, розгладження та збереження молодості. Такі результати повинні давати омолоджувальний комплекс Oxy-Driver, Tonic Gum – комплекс для зміцнення епідермісу, пептид 12 та коензим Q10 для загальної антиоксидантної дії та олії ши і рисових висівок для помякшення. Також тут є вітаміни В5, С, Е та РР.

Мені 23, поки що особливо зберігати щось мені не треба. Але варто сказати, що одразу після нанесення відчувається приємний аромат та буквально моментальне вбирання засобу шкірою. Вона відчувається зволоженою та ніжною, не хочеться піти і одразу змити крем з себе. Із ним можна проводити легкий самомасаж усіх зон нанесення. І, до речі, він чудово підходить для жінок в період менопаузи.

Знову повертаємося до обличчя, але цього разу – до лінійки Procellular 365, створеної для відновлення шкіри як загалом, так і після різноманітних процедур.

Тут міститься комплекс компонентів, кожен з яких обіцяє нам різні ефекти. Так, Pre-Dibiotic є живильним пребіотиком, що підвищує стійкість епідермісу, пептиди матрикіни стимулюють вироблення колагену та відновлюють шкіру, а Genoxy Cell додає оксигенації. Додатково тут присутній вітамін С з його антиоксидантною дією та олія мигдалю для пом'якшення. Крем-сироватка зменшує прояви пігментних плям, зміцнює та зменшує чутливість, підходить для шкіри з розацеа. До того ж у ньому присутні ультрафіолетові фільтри.

З приводу консистенції – це максимально легка сироватка, вона дуже приємно розноситься по шкірі та вбирається буквально одразу після нанесення. Надає легкий ефект свіжості, не щипає. Після всотування шкіра абсолютно не липка, фактично навіть немає враження, що на ній щось нанесено. Пробника мені вистачило на кілька разів, і я дійсно можу сказати, що засіб заспокоює та живить, в період його використання у мене відчутно зменшилася кількість висипань. Він підходить як для чутливої шкіри, так і для вікової, тому його можна назвати дійсно класним варіантом догляду для всіх тих, хто має тонкий та ніжний епідерміс і хоче відчути його зміцнення та підвищення стійкості.

За ручку з попереднім продуктом у нас і живильний крем-пребіотик, що закриває ті потреби, які не змогла сироватка. Тут, до речі, прямо на упаковці вказується присутність ультрафіолетових фільтрів.

Склад містить той самий Pre-Dibiotic та матрикіни, а також вітамін С, що так само виконують функції підвищення стійкості, відновлення та антиоксидантного впливу. Але додатково тут присутня рисова олія для пом'якшення епідермісу та масло ши для живлення. Бренд обіцяє нам регенерацію, детокс та стійкість до зовнішніх подразників. До того ж вказується, що засіб некомедогенний.

Текстура цього крему більш густа, але при цьому він так само добре розподіляється. Вбирається трохи повільніше за попередній. Шкіра після нього відчутно м'яка, живлення теж помітне, причому навіть візуально. Я наносила продукти комплексно, цей крем на ніч, а сироватку зранку, тому фактично ефект попереднього засобу досить сильно збігається з цим. До того ж важливо, що від нього у мене не з'явилося більше висипань. Цей крем я б радила тим, хто не боїться присутності легкого здорового блиску, адже далеко не у всіх власниць жирної шкіри нормальне ставлення до такого фінішу.

Від теми живлення перейдемо до зволоження. Цей крем більше підходить для сухої шкіри, тому тут у мене було колективне знайомство разом з моєю головною власницею такого типу шкіри – мамою.

Формула засобу містить Performance hydra complex, що регулює рівень зволоженості епідермісу в різних умовах, діючи на його рецептори. Також тут є гіалуронова кислота, масло ши та екстракт алое вера. Разом вони обіцяють екстремальне зволоження та сяйво, оновлення кольору обличчя та його комфорт.

Крем досить приємний, не дає зайвого блиску. Вбирається швидко. На мою жирну шкіру він краще підійшов би взимку, а от для маминої сухої він справді став у нагоді. Для мене він класно підходить в якості нічного, адже в такому випадку я зранку бачу ефект справді інтенсивного зволоження. Проте навіть при нанесенні вдень він не дає сильного ефекту важкості на шкірі. До речі, він дуже приємно пахне, це той самий запах люксу.

А ось це засіб, який я давно хотіла спробувати. Він призначений якраз для мого типу шкіри, мені було дійсно цікаво побачити, як він впорається з моїми почервоніннями та недосконалостями.

Формула містить A.C.N. комплекс, який очищає та регулює кількість мікроорганізмів на шкірі, що дозволяє зменшити активність запалень. Також тут присутній комплекс Oil Remedy, покликаний нормалізувати вироблення шкірного жиру та матувати. Молекула Prevention cellular capital активізує захисні механізми клітин шкіри, а саліцилова кислота додає гладкості та сяйва. Важливо, що бренд попереджає про необхідність використання сонцезахисних засобів, адже він підвищує вірогідність сонячного опіку.

Запах цього крем-гелю – вже досить класичний для мене, адже я не вперше зустрічаю подібний у засобах для жирної шкіри. Він косметично-трав'яний. Консистенція легка, справді гелева. Він швидко розподіляється та вбирається. Цікаво, що результати я помітила вже за кілька використань, тобто одного пробника мені вистачило для вже помітного впливу на шкіру. Після його використання немає відчуття забитих пор, а натомість вони візуально звужуються. Навіть трохи зменшилися висипання. І він справді некомедогенний, що для мене теж було дуже важливим.

І знову засіб, що ідеально діє з попереднім згаданим. Це і не дивно, адже вони з однієї серії. Це вже флюїд, що обіцяє матування, протидію висипанням та розгладжування структури шкіри.

Серед складових у нього присутні Prevention cellular capital для активації захисту епідермісу та комплекс Oil Remedy, що контролює вироблення себуму. Проте на відміну від попереднього засобу, тут вже немає кислот, але є алое вера для заспокоєння.

Текстура легесенька! Тут більш приємний трав'яний аромат, а сам колір – трохи зеленуватий, що дозволяє візуально майже одразу прибрати прояви почервонінь. Це ідеальний денний засіб, який надає натуральний ефект матування, не стягує, але зменшує видимість пор. За рахунок консистенції навіть невеликого пробника мені вистачило на 5 днів, тому про дієвість цього засобу я справді можу говорити.

Буду чесна – я адепт використання пінок. Тому це був один із тих продуктів, до яких я ставилася наперед упереджено. Але це було помилково, адже це насправді дуже приємний та ніжний спосіб очистити шкіру від забруднень та залишків косметики.

Нам обіцяють глибоке очищення та підготовку до наступних етапів догляду. Серед гарантованих ефектів можна згадати зміцнення шкіри завдяки лактопробіотикам, захист та легке освітлення від екстракту фарфорової квітки а також зволоження та гладкість від рослинної гіалуронової кислоти.

Яким же був результат у мене? На диво, все спрацювало добре. Після нього є відчуття легкої свіжості та зволоженості шкіри. Трохи водяниста консистенція добре розподіляється й прибирає забруднення зі шкіри. Я не використовувала його для зняття макіяжу, але як засіб для базового очищення – молочко мені сподобалося. Воно не конфліктує з іншими засобами та дарує відчутний комфорт.

Це знов продукт трошки не для мене, адже він спрямований на противіковий вплив. Але мені було цікаво побачити його вплив на моїй шкірі.

Тут у нас алантоїн, що пом'якшує та заспокоює, а також покращує регенерацію. Також присутній вітамін Е, який є антиоксидантом. Ну а піровиноградна кислота, якраз і відповідає за ефект пілінгу, допомагає оновлювати клітини та покращувати якість шкіри. Засіб обіцяє боротьбу з фотостарінням та хроностарінням, вирівнювання та зменшення проявів зморшок, до того ж він є активним саме вночі, що дозволяє прямо уві сні покращити стан шкіри.

Після його використання я помітила приємну ніжність та гладкість. Він не щипає, але при цьому все-таки досить відчутний на шкірі. Його текстура досить густа, я не назву його важким, він просто відчутний. Запах досить складно описати, спочатку він здався нібито більш кислуватим, проте потім він став більш нейтральним. Як на мене, поки це трошки не мій варіант, але, знов таки, мамі, з якою я поділилася ним – сподобалось.

А це – ще один засіб, який я справді хотіла спробувати на собі. Перш за все, мені було цікаво побачити колір маски. До того ж я хотіла зрозуміти, як вона спрацює на моєму типі шкіри.

Серед ефектів нам обіцяють стимулювання вироблення коензиму Q10 завдяки пептиду 34. Також тут присутнє біокон'юговане золото для ще більш глибокого проникнення вглиб шарів епідермісу, зволоження (для нього тут ще присутній екстракт трави когона) та додавання пружності. Окремо варто згадати і безпосередньо чисте золото, спрямоване на блиск шкіри.

Так от, перш за все колір – він дійсно золотий! Купа золотистих блискіток, які навіть при розподіленні маски залишають свій відтінок. Засіб має приємну текстуру, вона більш гелева, не стягує. Одразу при нанесенні можна відчути запах, який я б описала як аромат кав'ярні. Особисто я в ньому чую трохи кави, ванілі та ще якусь приправу. Маску треба витримати 15-20 хвилин, за цей час вона підсихає, в кінці обличчя просто виглядає так, нібито по ньому пройшлися золотим хайлайтером. Після змивання шкіра відчувалася більш пружною, м'якою, вона сяяла, але зсередини. Блискучих частинок на ній не залишається.

Знову повертаємося до засобів для тіла, тепер вже – до скрабу. Я люблю цей тип догляду, свого часу спробувала велику кількість різних варіантів. Тож крем-скраб з пробіотиком мене дійсно зацікавив.

Його часточки складаються з перліту, целюлози та діатоміту, що створює комплексний вплив на епідерміс. Також тут є лактопробіотик, що посилює природні бар'єри шкіри, комплекс вітамінів Е, С та В5, що надають антиоксидантну та захисну дії, ніацинамід для прибирання гіперпігментації та масло ши, яке живить і пом'якшує.

Засіб розроблений так, щоб бути універсальним у використанні, тобто давати можливість працювати з ним як на сухій шкірі, так і на вологій. І треба сказати, у сухому варіанті він відчувається більше. Проте саме вологий спосіб нанесення мені більш приємний, тоді це саме процедура для розслаблення з приємним ефектом. Його частинки досить дрібні, але при цьому відчутні. Вони не летять у всі сторони. Я наносила його круговими рухами знизу вгору на ноги та живіт – найбільш проблемні мої зони. Після змивання шкіра відчувалася гладенькою та ніжною на дотик, вона була просто неймовірно приємною. Це заслуга саме кремової основи, яка при нанесені активно вбирається. І хоч після неї можна навіть нічого не наносити – закріпити позитивні ефекти все ж можна додатковими засобами.

Якщо просто креми з антицелюлітним ефектом я пробувала неодноразово, то грязьові варіанти – ні. Тому це цікавий досвід, який на диво мені сподобався.

Тут присутній унікальний компонент Fosfo Glicell, який надає дренажний ефект та виводить токсини. Есцин підтримує поверхневу мікроциркуляцію, а кофеїн є потужним ліполітиком, що бореться з целюлітом. За «грязевість» тут відповідає глина, що сприяє відновленню та ремінералізації

Крем легко розподіляється, швидко вбирається, не залишає жодних слідів. Візуально зробив шкіру трошки матовою. Відчутно, що це саме крем, а не глина, яка має властивість стягувати. Він має м'яку консистенцію та справді ніби огортає оболонкою, активуючи мікроциркуляцію. Шкіра після нього гладенька та пружна, дуже ніжна. Важливо, що він розроблений для жінок в період менопаузи. Але водночас підходить і для будь-якого типу шкіри, тому ним сміливо можна користуватися усім тим, хто потребує антицелюлітного ефекту.

Останнім засобом серед тих, що я спробувала, став детокс дренажний крем. Так само як і попередній, він чудово працює після скрабу. Я думала, що він не зможе мене здивувати, але у нього це вийшло.

Так само, як і в попередньому кремі, тут теж містяться кофеїн та есцин, які мають активні дренажні властивості. Присутній і Fosfo Glicell, отриманий з кіноа. Бренд обіцяє нам активне спалення жирових клітин, вирівнювання тону та рельєфу шкіри. Додатково серед його ефектів можна знайти тонізування та зняття відчуття тяжкості, а також покращення стану кровообігу.

Засіб має трошки більш рідку консистенцію ніж попередній, теж швидко розподіляється, не пече та не додає ніяких неприємних відчуттів. Я була готова до печіння або сильного відчутного холодку, але ні, все було дуже комфортно. До речі, він дійсно знімає відчуття важкості в ногах, перевірено мною після тренування. Шкіра після вбирання відчувається досить ніжною та зволоженою, вона гладенька і приємна на дотик. Але важливо для дренажного ефекту наносити його знизу вгору, розподіляючи за масажними лініями. Так можна ще більше посилити його позитивний ефект.

Сказати, що мені сподобався цей бренд – це не сказати нічого. Його косметика дійсно дієва, її позитивний вплив проявляється вже за кілька використань. Він абсолютно недаремно заявляє про боротьбу з недоліками шкіри, адже він дійсно допомагає проти заявлених недосконалостей. Тут можна знайти щось для більшості проблем, від сухості чи, навпаки, жирності шкіри, до целюліту та підтягування контурів тіла. Тому я можу абсолютно точно радити цей бренд усім, хто хоче спробувати щось новеньке для себе. Я залишилася приємно враженою, що зі мною буває досить рідко. А це вже щось та значить 😅

А ви пробували косметику цього бренду?