Дуже неоднозначна сироватка...
Про La Roche Posay Mela B3💜
Всім привіт ✌️
Я люблю бренд La Roche Posay та слідкую за їх новинками, коли вийшла сироватка Mela B3, то я була впевнена, що то мій ідеальний варіант для боротьби зі слідами постакне.
Проте, коли я отримала цю сироватку щось пішло не так, розповідаю більше детально👇
💜 Зовнішній вигляд
Сироватка представлена у симпатичному, фіолетовому флаконі з товстого скла.
В упаковці сироватка була закрита кришкою, а піпетка йшла окремо, що якось дивно, бо хто знає хто пакував та торкався тієї піпетки, тому довелося її стерелізувати, перед тим як засовувати у флакончик.
З недоліків - скло дуже темне, тому неможливо спостерігати за витратою.
Кришка з вбудованою піпеткою щільно закриває флакон і не прокручується.
Дозатор виявився якимось надто тугим, доводиться із зусиллям проштовхувати в нього піпетку.
Піпетка середнього розміру, виготовлена зі скла. Накінечник м'який, силіконовий. Піпетка економічно виділяє продукт, не тече та не "плюється", але і тут є АЛЕ, вона дуже проблематично набирає продукт, чи то через консистенцію сироватки, чи то через тугий дозатор.
Об'єм: 30 мл, витрата величенька.
💜 Консистенція та аромат
- Консистенція ближче до гелевої, досить щільна та густа. На дотик вона силікониста, трохи липкувата, але без жирності та олійності.
- Аромат в неї нейтральний. Щось кремово-пудрове з лікарським відтінком. Запах не довго тримається на шкірі, тому не викликає жодного дискомфорту.
💜 Використання. Спроба №1 - невдала
Моя шкіра: комбінована, є сліди постакне та точкові висипання. Видимої пігментації немає, також немає ластовиння. Сироватка мені була потрібна тільки для боротьби зі слідами постакне.
Новий засіб я почала використовувати з великим ентузіазмом. Наносила вранці та ввечері, на очищену шкіру обличчя та шиї. 2-3 краплі сироватки мені вистачало на вказані зони. Сироватка дуже швидко вбирається, іноді навіть не встигала її нормально розподілити. Після вбирання залишає на шкірі легку липкість, що не дивно, адже у складі є ніацинамід, в мене від нього завжди є трохи липкості.
Перші 3 дні наносила вранці та ввечері, але помітила, що сироватка скочується та якось важкувато лежить на моїй шкірі, якщо наносити її 2 рази на день. Тому скоротила використання до 1 разу - вечір.
1-й тиждень мені дуже подобався ефект від цієї сироватки - рівний тон шкіри, зволоження, вона дуже круто заспокоювала висипи та дійно освітлювала сліди постакне. Шкіра з нею виглядала більш доглянутою та відпочившою.
Але через тиждень, помітила, що в мене почали з'являтися висипання на тих місцях, де їх ніколи не було – щоки, скроні, нос, шия. Моя шкіра схильна до висипів, але зазвичай - це підборіддя, перенісся, крила носа.
Спочатку навіть не подумала, що справа у сироватці і продовжила використання, а висипань ставало все більше + почали з'являтися комедони.
Через 1.5 тижня я таки прибрала сироватку зі свого догляду і шкіра стала значно чистішою. Справа була в ній, нажаль, вона не підійшла для моєї шкіри обличчя.
💜 Використання. Спроба №2 - вдала
Сироватка простояла без діла десь місяць. За цей час я встигла придбати активні висипання на тілі, які плавно перетікали в сліди постакне. Вирішила, що саме час використати Mela B3 точково на тілі. О диво, вона спрацювала та ефект мене дійсно потішив.
Вона добре заспокоювала висипання, за 1-2 дні. Освітлювала сліди постакне, за 1 тиждень використання (ранок/вечір) сліди стали практично непомітними. Навіть застарілі плями стали набагато світлішими.
Мені її вистачило на 2 тижні використання точково на тілі та ефект мене справді порадував. Впевнена, що за 4 тижні, які обіцяє бренд, результат був би ще кращим.
* Нажаль, я робила фото "до" та "після" тільки в перший тиждень використання сироватки. Коли почала її використовувати на тілі, то не мала великих надій, тому фото не робила.
💜 Загальні враження
У мене неоднозначні враження про цю сироватку, з одного боку – наробила висипів та комедонів на шкірі обличчя та шиї, а з іншого боку – заспокоїла висипання та практично повністю прибрала сліди постакне на тілі.
Мені здається, що якщо її наносити точково на проблемну зону, то вона справді боротиметься з пігментацією, слідами постакне та висипаннями. Однак, наносити її на все обличчя - це щось ризиковане🥲.
Дякую за увагу💜
Коментарі (0)